Kombi salteri ve termostat

Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bravo dünden beri arıyordum malzemeyi pano içine alınması gerekli lakin kablosuz ağ sinyalini kesermi denemek gerekir,şimdi de bu geldi aklıma .
Bu yönde bir şikayet duymadım. Ciddi firmaların üretimlerinde frekans aralıkları kablosuz ağlardan farklıdır muhtemelen.
Noname üretimlerin ne yapacağı pek belli olmaz.
Denemekte yarar var.
 
Merhaba arkadaslar asagida resimdeki sekilde sigorta ve termostat balkon kenarina yagmurda islanacak sekilde konumlandirildi yagmurda islanmasi sorun yaratirmi acaba yapan kisilere sordugumda problem.olmayacagini soylediler.
balkonunuz yağmur almaya müsait kullanılan malzemeler ne yazık ki suya karşı dayanıklı değil işçilik zaten berbat böylelerine iş yaptırmamak lazım ve ifşa etmek gerekiyor ki bir daha başka yerde yapmasın
  • Ip65: Toz geçirmez ve her yönden gelebilecek düşük tazyikteki sulara karşı koruma sağlar.
  • IP66: Toz geçirmez ve her yönden gelebilecek yüksek tazyikteki sulara karşı koruma sağlar.
  • IP67: Toza ve 30 dakikadan kısa süreli suya daldırmalara karşı koruma sağlar.
  • IP68: Belirtilen basınç ve sıcaklık değerleri altında toz ve su geçirmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…