amasseia Üye Katılım 25 Nis 2020 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 35 30 May 2020 #11 by lent' Alıntı: Oda termostatı varsa onun tetikleme ucudur veya yoksa bile ilerde takılır düşüncesiyle hazır çekilmiştir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, termostat benim de aklıma geldi ama emin olamamistim, şimdi siz de söyleyince tamam oldu. @çaylakelektrikçi her evde var ama kimsede bir seye baglanildigini gormedim. Benim gördüklerim hep bu sekilde bostaydi.
by lent' Alıntı: Oda termostatı varsa onun tetikleme ucudur veya yoksa bile ilerde takılır düşüncesiyle hazır çekilmiştir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, termostat benim de aklıma geldi ama emin olamamistim, şimdi siz de söyleyince tamam oldu. @çaylakelektrikçi her evde var ama kimsede bir seye baglanildigini gormedim. Benim gördüklerim hep bu sekilde bostaydi.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,340 Puanları 2,956 31 May 2020 #12 amasseia' Alıntı: Teşekkürler, termostat benim de aklıma geldi ama emin olamamistim, şimdi siz de söyleyince tamam oldu. @çaylakelektrikçi her evde var ama kimsede bir seye baglanildigini gormedim. Benim gördüklerim hep bu sekilde bostaydi. Genişletmek için tıkla ... diğer ucunun nereye gidiyor ? kablolu termostat kullanmı için olabilir . en önemlisi kabloda enerji var mı ?
amasseia' Alıntı: Teşekkürler, termostat benim de aklıma geldi ama emin olamamistim, şimdi siz de söyleyince tamam oldu. @çaylakelektrikçi her evde var ama kimsede bir seye baglanildigini gormedim. Benim gördüklerim hep bu sekilde bostaydi. Genişletmek için tıkla ... diğer ucunun nereye gidiyor ? kablolu termostat kullanmı için olabilir . en önemlisi kabloda enerji var mı ?
çaylakelektrikçi Paylaşımcı üye Katılım 21 Şub 2016 Mesajlar 965 Puanları 106 Yaş 28 31 May 2020 #13 by lent' Alıntı: Oda termostatı varsa onun tetikleme ucudur veya yoksa bile ilerde takılır düşüncesiyle hazır çekilmiştir. Genişletmek için tıkla ... Çok mantıklı.
by lent' Alıntı: Oda termostatı varsa onun tetikleme ucudur veya yoksa bile ilerde takılır düşüncesiyle hazır çekilmiştir. Genişletmek için tıkla ... Çok mantıklı.