Calistigim is yerindeki kompanizasyon panosu yandi isin ilginc cikislardan degil girislerden yandi ve yangin cikti neden yandigini hala tespit edemedik yardimci olurmusunuz ?
Çıkışlardan değilde girişlerden yanmasının bence iki sebebi olabilir. 1. toplam yükün girişteki kablolara yüklenmesi kablo bağlantılarının gevşemesi papuçların pense ile değilde çekiçle ezilerek yapılması.
2. Yük dengesizliği ve aşırı yüklenme fazlar arası. Kullanılan salt malzemenin periyodik bakımlarının yapılmaması.
Calistigim is yerindeki kompanizasyon panosu yandi isin ilginc cikislardan degil girislerden yandi ve yangin cikti neden yandigini hala tespit edemedik yardimci olurmusunuz ?
bu sigortalar kaç amper?eğer sigortalar yüksek seçildiyse büyük ihtimalle yüksek akımdan sigortalar doğru akımdaysa gevşek bağlantıdan NH sigprtalarda yuvalarına tam oturmadıysa yine gevşek bağlantı olur
bu sigortalar kaç amper?eğer sigortalar yüksek seçildiyse büyük ihtimalle yüksek akımdan sigortalar doğru akımdaysa gevşek bağlantıdan NH sigprtalarda yuvalarına tam oturmadıysa yine gevşek bağlantı olur
Ben harmonik problemi olabilir diyorum.Kondansatorlerde sorun olmadığı için zayıf bir ihtimal ama kesinlikle ölçülmeli.
Geriye gevşek bağlantı, kablo pabuç işçilik hatası ve yük ayırıcı üretim hatası kalıyor zaten.