eyw fatura ıle ısım yok o halde sagolDostum ilk iki satıra bir önceki ayın ilk günü ve son günü alınan değerler yazılıyor sırasıyla. Bu da aylık tüketim ve günlük ortalama tüketim vs değerlerini hesaplıyor sol üstteki.
ok degerler aktıf endıktıf kapasıtıf ya sımdı bı sorumda bununla ılgılı var kardes,180 ,380 ,580 miFaturadaki değerler senin aldığın değerlere yakın olur,sonuçta sayaç değerlerini aldığınız saat dağıtım şirketiyle birebir aynı değildir. Önemli olan aradaki farkın birbirini tutmasıdır.
kafanı sısırdım eyw ilgin için sagol bu konu benım ıcın onemlı ıdı ,artık ceza yersem rahatsız ederım .d1.8.0 - 5.8.0 - 8.8.0 değerlerini kullancaksın dostum
Sıkıntı yok dostum,buradaki herkes seve seve yardımcı olur sana. Kolay gelsin.kafanı sısırdım eyw ilgin için sagol bu konu benım ıcın onemlı ıdı ,artık ceza yersem rahatsız ederım .d
bu sekılde devam edıyorum ustat ,cok ıyı dıyor durum hergun ,kotu oldundada solucek zaten galıba.faturaya cıkan yuzdelerden ne anlamam lazım bıraz daha bılgı aktarırmısın tesekkurlerSıkıntı yok dostum,buradaki herkes seve seve yardımcı olur sana. Kolay gelsin.
1 agustos sıkıntı olurmu notlarımda dogru gorunuyor.bıde bı rıcam var kardesım belırtıgın kısımları daıre ıcınde belırtırsen bana dah ıyı anlarım tesekkur ederım .yanı endıktuf 10 kapasıtıf 5 alanını belırt bana sana zahmetEvet şu an durumun iyi görünüyor,yalnız 1 ağustostaki endüktif değeri yanlış girmişsin sanırım günlük değerde - çıkmışBurada endüktif 10 kapasitif te 5 i geçtiği zaman "çok iyi" ibaresi değişir yerine "normal" yazar. Sınır da endüktif için 20 kapasitif için 15tir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?