sn. suat aydın ve sn. tex bu sitedeki temel amacınız öğrenmek ve öğretmek bilgi edinmek ise insanlarla konuşurken kullandığınız üsluba dikkat etmelisiniz.Sn.suataydın Yaşlı uzman arkadaşımızla tartışmanıza şahit oldum aranızda ne geçti bilmiyorum fakat geçmiş mesajlarımda yaşlıuzman arkadaşa bazen soru sorarken sert bir üslüp la soru sorduğumda bile kendisinden yumuşak ve kırıcı olmayan bir üslüpla cevap verdiğini gördüm bu sitede teknik anlamda en bilgili kişilerden biridir kendisi ve çok hayati ve güzel bilgiler verip tecrübelerini bizlere aktarmaktadır.
Bu konuyu ilk mesajından buraya inceledim dedim belki yanlış birşeyler mi yazdım acaba ve diğer arkadaşların mesajlarını da inceledim özellikle Sn. öksüzçocuk hoş bir dille size uyarıda bulunmuş ve size cevap veren insanların mesajlarını basit bir şeymiş gibi görüp ''sanki sadrazam altıüstü cevap yazacak'' diyerek size cevap veren insanları keriz yerine koymayın lütfen.Sizin altı üstü cevap yazacak dediğiniz konular bazen çok zorluklarla bazende çok acı tecrübelerle öğrenilmiş yıllarca denenerek elde edilmiş bilgilerdir. Bu insanlar sizler gibi bu mesleğe yeni başlamış kişileri takmak zorunda değildir.Ben şahsen temel bilgisi olmayan insanlara elimden geldiğince cevap vermemeye özen gösteriyorum.ismi burda teknisyen,tekniker,mühendis olan onlarca kişi ve çok saçma sapan sorular soran yüzlerce konu mevcut,bilgi kirliliği de mevcut .Balık yemeği değilde balık tutmayı öğrenmek istiyorsanız insanlara saygı duymak ve onları kırmamak zorundasınız