Scorpion eyes arkadaşım, ölçüm o.g değil. ''Sabite dikkat'' demişsiniz arkadaşım anlayamadım. bunu bana açıklayabilirmisiniz.ups yi besleyen şalteri 1 ya da 2 dakika kapatıp deneyebilirmiyim Alçak gerilimden yapılıyor. akım trafo değeri 2500/5 dir.
Konu başlığında anlatığım şekilde cezaya girmiyoruz. Bu gidişle yani 2 kompansazyon panosu kademe çekmese cezaya girme olasılığımız olurmu arkadaşlar. Her gün değer alıyorum hesaplıyorum. Bu 5 aydır işletmemiş cezaya girmemiş.
Kompanzasyon zaten A.G.'den onda sorun yok. Ölçüm O.G.'dir yani abone olduğunuz sayaç O.G. ölçü hücresindedir. İki O.G. abonelikmi var yoksa her iki trafoyu besleyen sistemde tek O.G. abone sayacı mı var? Detaylı bilgiler lazım.scorpion eyes arkadaşım selam,
pardon kublaj devrede derken yani 2 trafo ayrı ayrı yüktedir demek istedim ama hata bende kublaj devre dışıdır. şu an iki trafomuzda çalışıyor. sayacımız akım trafosu ile gerilim trafosu o.g den değer alıyor( ATO 50/5 GTO 31500/100 V) . ona eminim. kompansazyon panosu için ATO 2500/5 kublaj panosunun üzerinde okudum onun için kopanzasyon A.G den ülçüm yapılıyor olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?