Konu Sah Muslum53 Üye Katılım 9 Kas 2020 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 25 1 Ara 2020 #11 cemaluri' Alıntı: sizin öğretmeniniz sizi profesör zannediyor herhalde bu soruları bir saatte çözecek adam henüz anasının karnından doğmamış Genişletmek için tıkla ... Abim gelde bize sor bu daha madalyonun görünmeyen yüzü yeminle vize haftası başladığı 15 gün olmuş. 15 gündür ne sırt ne boyun nede kol hele ki kafa diye hiçbisey kalmadi bende.masam alçak bi yerde bi masada ders calismaktan öldüm öldüm dirildim
cemaluri' Alıntı: sizin öğretmeniniz sizi profesör zannediyor herhalde bu soruları bir saatte çözecek adam henüz anasının karnından doğmamış Genişletmek için tıkla ... Abim gelde bize sor bu daha madalyonun görünmeyen yüzü yeminle vize haftası başladığı 15 gün olmuş. 15 gündür ne sırt ne boyun nede kol hele ki kafa diye hiçbisey kalmadi bende.masam alçak bi yerde bi masada ders calismaktan öldüm öldüm dirildim
cemaluri Üye Katılım 16 Tem 2010 Mesajlar 217 Puanları 31 1 Ara 2020 #12 ben bu seviyeye gelene kadar ne sıkıntılar çektim zor, pes etmemen gerek
Konu Sah Muslum53 Üye Katılım 9 Kas 2020 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 25 1 Ara 2020 #13 İnşallah emeğimizin karıştığını alırız abim Allah razı olsun seninde katkıların oluyor sayende