kompanzasyon yardım

tknsyn arkadaşımıza katılıyorum. tense rgt 12 röleyi tavsiye ederim.rölenin bence en iyi özelliklerinden bir tanesi sistemin ihtiyacı olan monafaze kondansatörü ekranında yaklaşık olarak göstermesi. röle aynı zamanda analizör gibi çalıştıgından her türlü bilgiyi ekranından rahatlıkla okuyabilirsin.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
kael varkombi 12 yı onerırım ben dort tane taktım sorun yasamadım dengesız yukun varsa mutlaka 3 akım trafolu sıstem kullanmak zorundasın kolay gelsın
 
Ben entes veya kael tavsiye ederim. yaklaşık 40 ar tane ikisinide kullandım broblemim yok.
 
Ortada dengesiz bir yük ve,anormal rekatif oranlar var.Bence oraya altın kaplama röle taksanız durum bu şekilde yine düzelmez.Belki oranlar düşer ama asla sınırların içine girmez.Bende dengesiz yük var ve tek fazlı röle kullanıyordum.oranlarım da endüktif % 30 kadardı.3 fazlı kael de kullandım entes te.düştü ama sınırlar içine girmedi.Eğer hızlı değişken yükler yoksa,benim görüşüm sayın kompanzenin önerisi ve kondansatör dizilimidir.
 
bence durum dinamik kompanzasyon sistemi konusu. baska yorum yapmayayım annenesinin rölesini kullananlar bozuluyo
 
Cırcutor computer 12 m türkçe döküman lazım yardım edenlere şimdiden teşekkürker
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…