salter acık kardesım ,olcu aletıde saglam arızalı olsa dıger 2 kabloyu tek tek olctugumde onlarda amper gostermez ..Ana besleme şalteriniz kapalımı ? Hepsinin birden arızalı olma ihtimali çok zayıf.Ölçü aletinizin sağlam oldu-
ğundan eminmisiniz ?
bı kontaktore resımdekı ıkı kondansatorden baglı kardesım .kondansatorun bırı 2 kablosunda amper cektıgını gosterıyor,3.kabloda gostermıyor.ayrıca kontaktor cıkısları saglam baktım 380 cıkıyor ,kondansator gırıstede 380 varKapasite kaybetmiş olabilir yada kontaktor kontağı gecirmiyor olabilir
2. kondansatorde hıc bırsey cekmıyor pensampermetre ıle bakıldıgında ,yanı bırı ıkı fazında cekıyor bır fazında cekmıyor .dıgerınde hıc amper cekme olayı yokbı kontaktore resımdekı ıkı kondansatorden baglı kardesım .kondansatorun bırı 2 kablosunda amper cektıgını gosterıyor,3.kabloda gostermıyor.ayrıca kontaktor cıkısları saglam baktım 380 cıkıyor ,kondansator gırıstede 380 var
bı kontaktore resımdekı ıkı kondansatorden baglı kardesım .kondansatorun bırı 2 kablosunda amper cektıgını gosterıyor,3.kabloda gostermıyor.ayrıca kontaktor cıkısları saglam baktım 380 cıkıyor ,kondansator gırıstede 380 var
senın gıbı merak edıp profılıne bakmadım kardes rahatsız olduysan cvp yazma ,hepımız dın kardesıyız yurtdasız gereksız plomık olusturma senın cumhurbaskanın bıle hıtap ederken kardeslerım dıyor ,senın gıbı takılmıyor kendınden buyuklere ,sıte yonetımı kusurum varsa affetsınİki fazdan akım çekmesi kondansatörün sağlam olduğunu göstermez.Kontrol ettiğimizde birçok kondansatörde 1 fazın yada 2 fazın kapasite kaybettiğini görüyoruz.Birde hitap tarzınız hoş değil kardeşim kelimesini kullanmayın lütfen size cevap veren arkadaşlar sizden yaşça büyük yaşına baktığımda 29 yaşında gözüküyorsun ben dahil sana cevap veren arkadaşlar yaşça senden çok büyük bu hitap tarzı doğru değil.
senın gıbı merak edıp profılıne bakmadım kardes rahatsız olduysan cvp yazma ,hepımız dın kardesıyız yurtdasız gereksız plomık olusturma senın cumhurbaskanın bıle hıtap ederken kardeslerım dıyor ,senın gıbı takılmıyor kendınden buyuklere ,sıte yonetımı kusurum varsa affetsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?