Kompazasyon

bakibudak

Üye
Katılım
13 Tem 2014
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
45
Arkadaslar kompazasyon işi kafamı karıştırıyor bu işi tam öğrenmek istiyorum. Lütfen yardım sistemi kuruyorum sadece programlamayi cozemiyorum.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Programlamayi reaktif guc kontrol rolesi sayesinde yapacaksin .bu role sistemden cekilen reaktif enduktif yuku ana dagitim barasindan alinan akim trafosunun uçlarından alir ve sisteme yukun durumuna gore reaktif kapasitif yuk vererek karşilar roleye girecegin set degerleri pf:0,98 cl akim trafosunun oranlari kac ise bunlari kaydedersin .RGKR nin uc fazli akim trafosundan bilgi alan modeli olursa daha sağlam bir sistem kurmuş olursun .Entes in sitesinden bu roleleri araştirman daha ayrintili bilgi almana yardimci olur.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Sitede kompanzasyon ile ilgili neredeyse profesörü olacak kadar bilgi var. Programlamadan kastınız Röle ayarlarını set etmek. Bunun için kullandığınız rölenin kılavuzundaki adımları takip etmeniz gerekiyor her yiğidin bir yoğurt yiyişi olduğu gibi her rölenin de sistem dizaynı farklıdır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…