Havayı nerede kullanmayı düşünüyorsunuz ? İlla kuru hava ihtiyacımı var , bir hava deposu ve altına koyacağınız blöf vanasını ara sıra açmanız işinizi görmez mi ( bunu otomatiğe de bağlayabilirsiniz ki kendimiz becerdik bunu işyerinde ) ?Kurutucu olarak dalgakıran'ın dryair dk40 ını kullanacağım
Avatarıma hiç bakmamışsınız anlaşılanKompresör genel amaçlı olacak, bir kere alıp mümkün olan her işte kullanma niyetim var. Ama en çok kullanılacağı yer, freze ve tornada iş parçasının soğutulması. İkinci sırada bazı havalı el aletleri, ve sonra da sprey boyama vs.
Tank tahliye vanasını arada bir açar suyu boşaltırım, onda sorun yok. Ama forumlarda yaptığım araştırmalarda suyun, havalı el aletlerine zarar verdiği söyleniyor. Boyada da büyük sıkıntı olur. Siz kurutmasız olan kompresörü ne için kullanıyorsunuz?
Delik delmek için kullanılan büyük hilti türü matkaplar ve ağaç kesmekte kullanılan testereler var ki alayı basınçlı havalı . Dediğiniz gibi bunlar için havanın çok kibar olmasının pek esprisi yok , zaten de mümkünatı da yokEvet şimdi dikkatli baktım avatara
Zaten siz orada basınçlı havayı pnömatik kırıcılarda kullanıyorsunuzdur. Onlar alışkındır zor hava şartlarına. Kurutulmuş, şartlandırılmış hava verirseniz alet gücenir
Avatar çok mu anlam ifade ediyor Abi?Avatarıma hiç bakmamışsınız anlaşılanKullandığımız makina da kurutucu olsa bile kilometreler boyu hatta tekrar hava yoğuşması ve su birikmesi kaçınılmaz . Bu yüzden hattın muhtelif yerlerinde hava tankları ve tahliye vanaları var.
Yerli muzu sevmem , hem küçük hem de dayanıksız olur , çikita candırAvatar çok mu anlam ifade ediyor Abi?Ben ne yapacağım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?