Kompresör Soğutma


En mantıklı yorum olmuş.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu kayışları gevşetilen nedir acaba. Kule fanı mı?
Açıklama getirebilir misin?
 

evet arkadaşlar dikkatli olun ben sizi cok yanlış bilgilendirdim,kondanser bu şekilde delinebilir sakın ama sakın yapmayın,ben yaptım ama bana öğretenlerde böyle yapmış,ama Şans eseri hiç delinmemiş..

buda son mesajım gönlün olsun bari..sen daha iyi bilirsin deyince kavga çıkmazmış..
 

suç sende değil ustam sana öğretende ama sen şuan yanlış bi yöntem olduğunu biliyosun sende doğruyu bulmuşken başkasına yanlış bilgiler verme.verdiğin akıldan sana zarar gelmez belki bu dünyada ama unutma bunun vebalide vardır.bence yanlış bişey yaptın,doğru olanı kabul et kinayeli sözlerle kimseye laf çarpma.tartışmada herzaman kazanan,mağlup olandır en azından doğruyu öğrenmiş olursun ve sana doğruyu öğretenlere de saygı duy ahlaksızlık yapma ....iyi çalışmalar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…