Kondansatör

demir 25

Üye
test
Herkese merhabalar.Aranizda yeniyim insalkah iyi zaman geçiririz.
Elimde kondansatör var değeri konusunda yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler
Herkese merhabalar.Aranizda yeniyim inşallah iyi zaman geçiririz.
Elimde kondansatör var değeri konusunda yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler. resim yüklemeye çalıştım ancak yukleyemedim

Görsel ekleyemedim hocam.
mesaj yazdığın yerde (sayfada ) sol altta dosya ekle (ataş) butonu var kullana bilirsiniz. üzerindeki değerleri de yazabilirdiniz

1733949063870.png

Ustam çok denedim.Izinleride onayladım yine olmadi.
Aliminyum kondansatör
T3
220 V
CD
google amca hiç bir şey göstermedi. başka hiç mi yazı yok üzerinde. çok sınırlı bilgi uF değeri filan da yazmıyor. ve nerde kullanılıyor bu amca? yani neyin amcası?

google amca hiç bir şey göstermedi. başka hiç mi yazı yok üzerinde. çok sınırlı bilgi uF değeri filan da yazmıyor. ve nerde kullanılıyor bu amca? yani neyin amcası?
Google amcada hiç birşey bulamadım.frekansli su pompasi var. Devre kartı üzerinde kullanılmış tuhaf birşey

güzel insan, kondanstör dedin mi kaç çeşit var ben bilmiyorum. su pompası dedin, 220 volt var parazit filtresi bile olabilir. kalkış kondanstörü de olabilir. işte o yüzden görsel istiyoruz. yanlış anlama ama bu şartlarda bir şeyler söylemek gerçekçi olmaz. resim yükleme olayında belki tarayıcı izin vermiyordur. başka tarayıcı ile girmeyi deneyiniz.

Ustam zaten görsel yükleye bilsem sorun ortadan kalkacak.uğraşıyorum fakat sonuç yok.basks bit tarayıcıdan deneyecegim. Tesekkurlet
Sonunda hallede bildim

Ekli dosyalar

• IMG-20241212-WA0000.jpg
    IMG-20241212-WA0000.jpg
    81.9 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20241212_000729.jpg
    IMG_20241212_000729.jpg
    242.3 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
evet resim var çare var. elektrolit kutuplu kondanstör ama ben değer bilgisini bilmiyorum.

Forum istatistikleri

Konular
130,036
Kullanıcılar
453,003
Son üye
CagdasBey

Yeni konular

Geri