Kondanstör Yüksek voltaj patlaması

Ben hala bu teknigin uygulamaya yontemine aykiri oldugunu dusunuyorum. Sağlık icin faydali bir yontem degil.

Dc guc kaynagi ile yapilmasinin nedeni partikul boyutunun kucuk olmasi istenmesinden dolayi.

Çalışma yapan arkadaşı
Ben tebrik ediyorum
Zenginler birilerin önünü kesmek için kendilerine gore bir yönetim çıkartmışlar ve boylece birilerinin emeğini çalıyorlar bence arkasimizin araştırmasını desteklerim devam etmesini ve başariya ulaşmasını dilerim
 

Ortada gümüş partiküllerinin boyutuna dair elle tutulur bir somut bilgi var mı? yok..

Ortada bir teknik var ama doğruluğu tartışılır. Ben bu noktaya dokunuyorum ama yanlış anlaşılıyorum. Ben ne zenginim nede baskasının fikrini benimsiyorum. Ben bilgim çerçevesinde yorum yapıyorum. Kimsenin maşası değilim.
 
Makinanın piyasadaki adı angström cihazı. Herhalde bu boyuta güvenip, bu sıvıyı içenler;
[emoji451]Şu anda en az 120 yaşındaki şirin dedeler olmalı.
Yada
[emoji451]Böbrek nakli bekleme listesindeler.
 
Hocam sendeki suan mevcut cihazın anlatımlı videosunu ve bağlantı şemasını çizip eklersen hem üzerinde geliştirme yapılabilir hemde herkes bilgilenmiş olur.
 


Bu aralar vaktim oluyor denemeler yapıyorum gümüş suyu makinesi ile. 304 volt 4700 mikrofarad ve 304 volt 9400 mikrofaradla denemeler yaptım. Kullandığım tel 0.20 mm gümüş tel. Patlama oluyor hepsi kayboluyor ama ppm metre ölçüm yapamıyor. Suda kararma ve sararma oluyor. Kullandığım su çok azdı ondan mı bilmiyorum. Suya tam karışmıyor bir kısmı yüksek ışık altında belli oluyor katı halde. Siz de benzer sorunlar yaşadınız mı, bir fikriniz var mı nasıl aşarım bunu? Denemek için içi boş kavanozda da aynı patlatmayı yaptım. Kavanozu kapatmıştım içinde sadece duman vardı. Herhangi bir çökelme toz zerresi yoktu. Kapağı açınca yukarı doğru yükselip ortama karıştı. Sulu patlatma yapınca aynı verimi alamıyorum.
 
Kullandığın su nedir ? İletkenliği 0 olan distile su da dene birde suyu ısıt. Isınan suyun homojen özelliği artar. Ppm makşnası onu ölçmez. Mg hesabı yapmalısın. 1 ppm = 1 litre suda çözünen 1mg gümüştür. Yani kullandığın tel hassas tartıda ölç kaç mg geliyor ise o kadar ppm çıkar sonuç. Tel kesinlikle gergin olmasın. Gergin olursa tam patlama olmaz hafif esnek olacak.
 


Destile su kullandım. 1 ppm artıyor patlamadan sonra. Anlamadığım konu şu; elektroliz yapılan gümüş suyu 18 ppm oluyor ölçünce ama bunda tds metre ile ppm ölçülememesi su ile bütünleşmediğini gösteriyor olabilir mi? Galiba elektrolizde suyla bir bağ yapıyor ama patlama yönteminde olmuyor olabilir.
 

Çok guzel bir tesbit. Tebrik ederim.
 
Konuyu çok iyi bilmiyorum ama 304v çok yüksek degilmi? Birde benim bildiğim elektroliz düşük voltajlarda yapılıyor ben evde metal kaplama için elektroliz yapıyorum 1.5v da yapıyorum ama sen saf su kullandigin için yalıtkan bence senin suyu iletime azda olsa geçirecek birşey bulman gerek ben metal kaplamada sülfürik asit katıyorum gümüş suyunu ne amaçla yapacaksın içmek için mi kaplama icinmi
 


Elektroliz için 3-5 volt yetiyor ama yüksek akım patlaması 300-308 arasıyla yapılıyor. Normal çeşme suyuyla da denedim 0 ppm destile su ile de, gördüm ki dediğiniz gibi Elektrik iletkenliğiyle alakası yokmuş. İkisinde de aynı sonuçları verdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…