kontrol kalemı yonetımıne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alper bey gereklı açıklamayı tossun beye yaptım ayrıca sordunuz evet sılmeyınmı dıyecektım

Kısa ve öz olarak EVET demeniz yeterliydi. Hem yöneticimize konunuzu sıfır ürün satıyorum diyerek sildiriyorsunuz hemde gelip burada yönetime taraf tutuyor, reklam yapıyor diye aslı astarı olmayan iftiralar atıyorsunuz.

Bu konu ile ilgilenen tüm yöneticilerimizin gerçekten yapmaları gereken asli görevlerini yapmaktan da alıkoyuyorsunuz.

Bu forumdaki yöneticiler sadece forumun düzenini takip ederler. Huzursuzluk yaratacak mesaj yazanları gerekli görüldüğü taktirde forumdan uzaklaştırarak forumun sukünetle devam etmesini sağlarlar. Burada bilgi paylaşımında herhangi bir yöneticinin katkısı sadece kendi bilgisi kadardır. Burası, adı üzerinde Forum dur. Forumun amacını ve nasıl kullanıldığını bilmiyorsanız sözlük anlamını da vereyim. Forum: Eski Romalilar zamanında, Roma'da ve diğer şehirlerde kamu işlerini konuşmak için halkın toplandığı alan * Dinleyici durumunda olanların da söz alabildikleri belli bir konu üzerinde düzenlenmiş toplantı * Bazı sorunların görüşülerek karara baglandığı genel toplantı * Tartışma alanı Forum tüm üyelerin birbirine yardım ettiği bir alandır. Yöneticilerin üyelerin tüm sorularına cevap vermek gibi bir taahhüdü veya böyle bir görevi yoktur. Anlayacağınız yöneticiler olarak biz teknik servis olmadığımız gibi www.Kontrolkalemi.com' da dersane değildir.

Biz yöneticiler sizinde daha önceki bazı mesajlarında dediğiniz gibi başka hiçbir yönetici yada üyeyi kayırmıyoruz. Kontrolkalemi.com yönetimi olarak asil neslimizin adalet ve ahlak anlayışını benimsemekteyiz. Burada hiçbir üyeye en ufak bir haksızlık yapılamaz. Haksızlık yaptığı tespit edilen bir yöneticimiz olduğu taktirde en kısa sürede gerekli cezalandırma yönetim toplantısı kararı ile yine yöneticiler tarafından yapılır.

Sizin açık dedikleriniz yine sizin fantezilerinizden başka bir şey olmadığını belirtmekten bir sakınca görmüyoruz. Kontrolkalemi.com yöneticileri olarak olarak hiçbir zaman tüm üyelerin sorularını cevaplayacağız diye bir vaadimiz olmadı. Çünkü bizim görevimiz sadece forumunu düzenini ve devamlılığını sağlamaktır. Sizin Bence Hayal görmekten vazgeçerek gerçekleri görmenizin zamanı gelmiştir.

Bu konu uzamaması için 12 saat içinde kilitlenecektir.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…