Kontrol kalemi ucu düzeltme

arkadaşlar işin cılkını çıkarmayalım, kontrol kalemini vazifesi ( var veya yok) olayını göstermektir. bakın yeterlilik değil ya vardır yada yoktur. buradaki var veya yok elektrik dediğimiz mucizedir. şimdi bu amcaya tornavida muamelesi yapmak biraz hakaret olur. hani imal edenler "bu amcanın işi var ve yok işi" diye düz tornavida formunda yapmışlar. amaç tornavida olarak kullanmak değil. bizler bunu bilelim yeter.

unutulmaması gereken bir durum (VAR) dediğinde sadece vardır. ölü - diri, çarpar - çarpmaz , işe yarar - yaramaz hiç fark etmez işi sadece (VAR)ı göstermektir.

Aslında ilk akla gelen tornavida özelliği olduğuna göre vidaları sıkabilmeli. Gel gör ki basit ve nazik bir tornavida özelliğinde. Gerçekte kontrol kalemi özelliğinde tornavida, hatta ucu çift taraflı, bir ucu düz bir ucu yıldız ve mukavemetli kontrol kalemi özellikli bir tornavida üretilebilir. Belki markaların benzer bir kontrol kalemi özellikli tornavidaları vardır?

Bir arkadaşımın arkadaşı, "sen birşeyi düşünmüşsen, bil ki gavur onu yapmıştır" diye. Tam da tarif ettiğim gibi..

Ekli dosyalar

• s-l1200.webp
    52 KB · Görüntüleme: 3
iki adet kontrol kalemi biri yerli malı, biri çin malı, yerli malı yalnız ac çalışıyor, çin malı ac-dc çalışıyor, üstelik voltajı da gösteriyor. ikisini de tornavida olarak kullanmadım. ama şerefli ben yerli malı olanın ucunu elmasla keserek servis tornavidası olarak kullandım. feda edilebilir en ucuz ve en az kullanılan olarak. eskiden set olarak bu kadar zımbırtı yoktu, artık var ve şimdi emekli oldu, sadece kontrol kalemi olarak iş görüyor.

Ekli dosyalar

• kk.jpg
    63.8 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…