kontrol kalemi

arkadaşlar bi binada iş yaparken bir çok delik açmamız gerekior ve bazen ya elektriği ya telefon tesisatını ya başka bi yeride delip işin içinden iş çıkartıoruz betonun içindeki elektriği delmemek için bi cihaz kontrol kalemi varmı en az 20 30 cm altı tesbit edebilelim ve çilemiz bitsin kontrol kaleminin logosu olan kontrol kalemi pek hassas deil denedim...birde bugün matkapla eski bi binada kolon hattını deldim 3 fazıda kısa devre etmişim acaba cihazlara bi zarar gelmişmidir arızayı yaptım ama korktuum için daireler soramadım...

Kablo takip cihazı işinizi görür:

Alıntıdır

Çeşitli ayarlamalar ile üzerinde gerilim bulunan yer altındaki kabloların takibi 40 ile 200cm arasına kadar yapılabilir.
Üzerinde gerilim bulunmayan boş kabloların takibi ise 40 cm derinliğe kadar cihazın özel sinyal gönderme özelliği ile yapılabilir.
Çeşitli ayarlamalar ile sıva altındaki yada duvar içindeki enerji verilmiş kabloların takibi 40 cm ile 200cm arasında yapılabilir kablo yolları takip edilebilir.

Kablo Takip Cihazı Duvar içi kablo ve metal boru takibi

Duvar altı, Döşeme İçi Kablo Takip cihazı

Faz Ve Nötr Kabloların bulunması

Gizli Sigortaların Bulunması

Gizli Prizlerin Ve Dağıtım Kutularının Bulunması

Kablo Kopukluklarının ve Kısa Devrelerin Bulunması

KABLO TAKİP CİHAZININ ÇALIŞMA PRENSİBİ

-T10K Verici modülü otomatik olarak çalışma modunu seçer (load/generator) ve 10.6 kHz frekanslı bir sinyal gönderir.
-Yüksek hassasiyetli R10K alıcı modülü gönderilen sinyali ölçüm yapılan hat üzerinden algılar. Hassasiyet kullanıcı tarafından ayarlanır.
-Görsel ve işitsel uyarısı karanlık ve gürültülü ortamlarda kolaylık sağlar.
-Bargraf ve Buzzer sayesinde alınan sinyalin şiddeti izlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…