Öğretmek "sanat" olduğu gibi doğru soru sormak, cevap aramak da sanattır. Biz toplum olarak her konuda cahil olduğumuz gibi inernet çıktığında da kuralları, uyarıları dikkate almadık kendimize benzetmek stedik. Karşıya nasıl geçilir, kuyrukta sıra nasıl beklenir, trafikte yaya iken, araçta iken nasıl davranılır bilmek istemedik hep bize saygı gösterilsin hep ilk geçen biz olmak için çaba sarf ettik karşımızdakine saygı göstermek yerine kavga başlatmayı göze aldık. Şimdi AB kuralları gelecekmiş uygulanacakmış, yayaya kırmızı yanarken ceza kesilecekmiş vb. Bize uymaz işlemez bunlar, en az bir nesil geçmesi gerekir ki yeni kuralları öğrenen nesiller yeni kurallar düzgün rayında işlesin.
merhaba sayın aksi ben yonetımı eleştırmıyorum yonetıme bir önerım olabılır uygun gorursenız her kişi ılk yorumumdada yazdığım gıbı uye oluyor ılk yorumu problemı var kesın onun hakkında yardım ıstıyor veya çekılışlere katılmak için örnek tebrıkler, teşekkürler gıbı mesajlarla çekılışlere katılıyor işi bıttıkten sonra arasanda bulamazsın hatta işini gördükten sonra bir teşekkürü dahı yazmadan gıdenler var önerım enaz örnek 20-30 mesaj aktıvıtelere katılmadan uyeliği onay gormesın yayınlanmasın mesajları
Yahu öğrencilere kızdık ; bak artık soru bile soran yok ; kurudu forum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?