rsimsek
Profesyonel Üye
Hocam şeytana uyma arada da sen de beni uyar, belli olmaz beşer şaşar.ben seto şeytan terör örgütü yüzünden yazamıyorum. Maruzatim var
Hocam şeytana uyma arada da sen de beni uyar, belli olmaz beşer şaşar.ben seto şeytan terör örgütü yüzünden yazamıyorum. Maruzatim var
37:6 ve 2:29 da yıldızların süs olduğuda söyleniyor. Napacaz şimdi?Nisa 76
Yasin 60 61 62
Okuyun.
marsgezegeni.wordpess.com
Burasıda benim sosyal blogum.
Şetö engellemezse okuyabilirsiniz.
Bir çok mailim ve mesajımı şetö engelliyor.
Kraliçe 96 yaşında öldü ustacım. Bir zahmet 96 yaşına gelen biriside ölsün yani. Sizin şöte dediğiniz çarlsmı? Mesajlarımı siliyor dediğiniz? Eğer öyleyse ben çok yanlış anlamışım. Sanıyorum ki forum yönetimi mesajlarımı siliyor diyorsunuzo sayfa 10 senede hazırlandı.
Şetö londrada. Orijinal racim ve melun şeytan + ing. Kraliyeti + siyonist bankerler.
Fakat yeni kral çarlsın şetö olmayacağını sanıyorum. Umuyorum. İyi bir insan olduğunu düşünüyorum.
Bu arada kraliçe işlediği suçlardan ötürü intihara zorlandı.
Hoşgeldin..ayarlarım bozulduğundan beri okumayı filan bıraktım. hem fena halde okuyordum havas filanda. sonra motor su kaynattı, beni doktora filan götürdüler. salak doktor bana majör şizofreni tanısı koydu. sonra o pembe ve beyaz hapları verdi. şimdi okumayı bıraktım. haplarım sayesinde dünyam toz pembe. ama pembe haplar çok güzel. hiç istemeyin sizlere vermem. çünkü gelecek çok güzel ve ben hep orada yaşıyorum. kafamın içindeki o kötü düşünceleri söyleyenlerin hepsi gitti. artık kimseyi de öldürmek istemiyorum. bir de şu bıçak keskinliğini kolumda test etmesem beni daha çok sevecekler. ya bu hemşireler her seferinde benden siyah kan çıkartıyorlar. ben bıçağı test ediyorum kırmızı. demek ki o şırınganın içinde bir şeyler var. bir de oğuz atay takılın herif tam benim kafada.
Abov...ayarlarım bozulduğundan beri okumayı filan bıraktım. hem fena halde okuyordum havas filanda. sonra motor su kaynattı, beni doktora filan götürdüler. salak doktor bana majör şizofreni tanısı koydu. sonra o pembe ve beyaz hapları verdi. şimdi okumayı bıraktım. haplarım sayesinde dünyam toz pembe. ama pembe haplar çok güzel. hiç istemeyin sizlere vermem. çünkü gelecek çok güzel ve ben hep orada yaşıyorum. kafamın içindeki o kötü düşünceleri söyleyenlerin hepsi gitti. artık kimseyi de öldürmek istemiyorum. bir de şu bıçak keskinliğini kolumda test etmesem beni daha çok sevecekler. ya bu hemşireler her seferinde benden siyah kan çıkartıyorlar. ben bıçağı test ediyorum kırmızı. demek ki o şırınganın içinde bir şeyler var. bir de oğuz atay takılın herif tam benim kafada.