Konu silinmiştir.

RQ7

Üye
Katılım
17 Nis 2022
Mesajlar
2
Puanları
1
forumda kimse olmadığı için konu silinmiştir.
 
Son düzenleme:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
forumda kimse olmadığı için konu silinmiştir.
Özür dileriz yaa. Bundan sonra gelmeden önce haber edinde bekleyelim. İlk mesajda bu ne saçmalık!! Sorunuzda kalsın aşağıda

Merhaba sanayi dükkanına ait bu panoda şalterlerin hangisi ne işe yarar nedir bir şey anlamadım bilgi verebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 86907
 
Saçmalık demeden önce bir düşünmeniz iyi olurdu. Forumda hiç hareket olmadığı için kullanım dışı olduğu algısına kapıldım ve bir kaç foruma spam gibi aynı konuyu açmak istemedim. İlk mesajda ne bu saçmalık ne demek? ilk mesajda ne demek? foruma yeni üye olunca millet size biat mı edecek? ast üst mü var burada bu nasıl saçma sapan cümle? Yeni üye olanın ilk mesajı ne olacaktı? Ben herhalde ergenler grubuna falan geldim, bu zihniyetin hiçbir bilgisine güvenilmez.
 
Son düzenleme:
Hööf..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…