Kpss oturum

devil190795

Katılımcı Üye
Merhaba
Önlisans mezunuyum kpss baş vuruşu için ösym sitesine girdim ve başvuru oturumu için
IKI seçenek koymuşlar
Orta öğretim lise düzeyi
Önlisans düzeyi
Malu devlet önlisans düzeyinde alımı pek çok yapmıYor bende diyorum ki ACABA lise düzeyinde girebiliyormuyuz sınava bu konu hakkında bilgisi olan varmı ACABA

Merhaba,
Önlisans ve ortaöğretimin statüleri farklı olup bu düşüncenizi doğru bulmuyorum. Bahsettiğiniz şekilde bir sınav katılımı, başkalarının hakkına engel olduğu gibi etik olmayacaktır. Sonuçta sınav bir maraton koşusu gibidir. Herkez kendi dalında kendi alanında koşarak sonuç ararken siz başkalarının alanında koşuya katılırsanız gereksiz bir yoğunlukla beraber yok yere başkalarının ihtiyacı olan pozisyonları işgal etmiş olursunuz. Bende 2 yıllık mezun teknikerim ama nasibimi orta öğretimde değil kendi alanımda arıyorum.

Ösyem önlisans diplomanız olduğunu elbet kayıtlardan çıkaracaktır ve bu nedenle sınavınız iptal bile olabilir!

Kpss de son mezun olduğunuz diploma geçerlidir boşuna ortaogretim den giripte sonradan hüsrana uğramayın.Bu ara kpss başvuruları var eski girdiğim sınavlara baktım da [emoji18] 2006 kpss den 80 puanla 272 bin onlisans adayinda 13 bininci sıralamadaydım ama olmadı işte fetocular hakkımı yediyse haram olsun [emoji19]

sadece uzağı görebilenler ayakta kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…