ktp600 panel ön yükleme hatası

memoharici

Üye
Katılım
16 Tem 2009
Mesajlar
165
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar,
ktp600 paneli transfer moduna aldık tia portal v11 den programı gönderdik programı almaya başladı sonra tranferi iptal etti ve tranfer tuşuna bastığımızda no transfared gibi bir hata verdi enerjisini kestik tekrar verdik ön yükleme yapmadı yani tranfer moduna aldığımız sayfaya geçmiyor ilk açılıştaki ekranda kalıyor bu sorunu ktp panellerin eski versiyonlarında yaşamadık elimizde 3 adet yeni panel var 3ünde aynı sorun var bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımız varmı?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
elimizde dokunmatiği bozuk eski versiyon panele ön yükleme hatası olan panelin dokunmatiğini söküp eski panele taktık programı gönderip çalıştırdık ancak elimizde 3 adet sorunlu panel kaldı
 
wincc flexible project/transfer/ OS update menüsünden fabrika ayarlarına döndürmen gerekiyor.
buradan fabrika ayarlarına dön seceneğini seçmen gerekiyor. eğer eternetli ekran kullnıyorsan mac adresini ilgili alana yazmalısın.
os update ' tuşuna tıkladığındal yükleme tamamlandıktan sonra panel fabrika ayarlarına döner.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…