iyi çalışmalar,
tia portal üzerinden ktp 600 programlıyorum. Oluşturduğum I/O field.a "monitor" şeklinde şifre koydum ve similatorde denedim.Ama sahada panele yüklediğim zaman kullanıcı adı ve şifresi kabul etmiyor. Similasyonda tamam ama panelde işe yaramıyor.
Diğer sormak istediğim kısım da , ktp 600 altında "F" butonları var. Ama bunların "security" kısmını göremedim. Bu butonlara nasıl şifre koyabilirim.
şimdiden teşekkürler
download yaparken overwrite seçeneğini işaretliyor musun.
f butonlarına tıkladığın zaman küçük bir kare oluşur.bu kare ye sağ tıkla ve propertieste şifre koyabilirsin
teşekkürler taner.bayir
peki similasyonda çalışıp da normale panelde çalışmamasının nedeni overwritte seçeneğinin seçili olmaması mı ? başka bi sebep olabilir mi?
evet overwrite açılımına bakacak olursan o tiki işaretlersen hem şifreleri download ediyor hem de reçeteyi download ediyor.
önemli açıklama bu işlemi sadece ilk yüklemede veya password değiştirmede işaretle.her seferinde yapmana gerek yok . ayrıca programında reçete varsa bu tikli olduğu zaman reçeteyi sıfırlar.
global screen e gel.burada f1 tuşuna sağ tıkla.event kısmından stop tuntime ekle.böylece hangi sayfada olursan ol f1 tuşuna bastığın zaman transfer moduna geçer.