Mustafa Hocam, kullandığınız soyberg in içini açtıysaniz Elektronik kartin arkalı önlü fotolarini buraya koymanız mümkün mü?Merhabalar.
Öncelikle lütfen sakin olun
Apartmana falan bişey olmaz hiç sorun yok.
Yeni başlayacaksınız kaynak yapmaya anladığım kadarıyla.
Almışken biraz iyi bir makina olmasını acizane tavsiye ederim çünkü kaynak yapmayı öğrendiğiniz zaman yetersiz bir makina almışım hissini yaşamazsınız.
205 amper civarı inverter kaynak makinası tavsiye ederim.
Ben soyberg marka kullanıyorum çok memnunum.
Magmaweld yine tavsiye edilir.
İnceleyin araştırın karar yine sizin olsun.
soybergin en büyük kötü zaafı, soketleri tam yerleştirmiyorlar ve eksi taraftan pbcyi yakıyor. yoksa eşek gibi makineMustafa Hocam, kullandığınız soyberg in içini açtıysaniz Elektronik kartin arkalı önlü fotolarini buraya koymanız mümkün mü?
Hocam makinayı açmadım ama denk gelirse ilk fırsatta atarım inşallahMustafa Hocam, kullandığınız soyberg in içini açtıysaniz Elektronik kartin arkalı önlü fotolarini buraya koymanız mümkün mü?
Bütçe sorun değil ise çok fonksiyonlu bir makine alın (ark kaynağı-plazma-Mig-Tig)Evde yapacagim ufak tefek hobi projelerim icin (yeni basliyorum) haliyle metal birlestirmek gerekecek zaman zaman. Kucuk bir kaynak makinasi alsam evde calisirmi, uygun olurmu ev elektrigi ile? yada sigortayi mi attirir? Apartmanin sistemine zarar falan mi verir hatta? Yani ozetle olabilirmi yada yapilamazmi? Tavsiyeniz nedir / nelere dikkat etmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?