elek Profesyonel Üye Katılım 24 May 2006 Mesajlar 2,911 Puanları 318 31 Ağu 2021 #11 .. kendimiz değişiklik yapabiliyoruz. Bir defaya mahsus yapılabiliyor sanırım.. yanılmıyorum değil mi?
.. kendimiz değişiklik yapabiliyoruz. Bir defaya mahsus yapılabiliyor sanırım.. yanılmıyorum değil mi?
Murat Site Yetkilisi Yönetici Site Yetkilisi Katılım 19 Şub 2006 Mesajlar 1,607 Puanları 581 Yaş 43 Konum izmir 31 Ağu 2021 #12 elek' Alıntı: .. kendimiz değişiklik yapabiliyoruz. Bir defaya mahsus yapılabiliyor sanırım.. yanılmıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla ... Kendiniz üyelik ayarlarından yılda bir defa üye adı değişikliği yapabiliyorsunuz. Üye adı değişiklik talepleri yöneticiler tarafından kontrol edilip onaylanıyor. Ayrıca eski üye isimlerinizin kayıtları üye profilinizde listeleniyor.
elek' Alıntı: .. kendimiz değişiklik yapabiliyoruz. Bir defaya mahsus yapılabiliyor sanırım.. yanılmıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla ... Kendiniz üyelik ayarlarından yılda bir defa üye adı değişikliği yapabiliyorsunuz. Üye adı değişiklik talepleri yöneticiler tarafından kontrol edilip onaylanıyor. Ayrıca eski üye isimlerinizin kayıtları üye profilinizde listeleniyor.