ahmett123 Üye Katılım 17 Eki 2014 Mesajlar 9 Puanları 1 Yaş 27 17 Eki 2014 #21 Arkadaşlara katılıyorum megep dökümanları incele ve kumanda devre elemanlarını iyi oku KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
Arkadaşlara katılıyorum megep dökümanları incele ve kumanda devre elemanlarını iyi oku KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
haziim Üye Katılım 24 Şub 2015 Mesajlar 9 Puanları 1 Yaş 39 26 Şub 2015 #22 Bence en iyi egitim ve ogrenim teknik konularin yaninda saha deneyimidir yani teknik konularla berebar senin bir kisinin yaninda pismendir.saygilar
Bence en iyi egitim ve ogrenim teknik konularin yaninda saha deneyimidir yani teknik konularla berebar senin bir kisinin yaninda pismendir.saygilar
SemihYTBENDİSA Üye Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 21 13 Kas 2019 #23 herkese selamlar bır butona ıkı defa basıldıktan sonra calışmasını ıstıyorum ne yapmam lazım kullandıgım program ekts hcf
herkese selamlar bır butona ıkı defa basıldıktan sonra calışmasını ıstıyorum ne yapmam lazım kullandıgım program ekts hcf