RECEP TA§ÇI
Üye
Daha doğru kelimeler ile başlık ve içerik düzenlendi. Formatın dışına çıkılmasın lütfenÖncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. 3 tane adi anahtarla 3 lamba mız var.
Birinci anahtar birinci lambayı yakacak
2 inci anahtar 2 inci lambayı yakacak
3 üncü anahtarda hepsini birden yakacak ama 1 numaralı anahtar ve 2 numaralı anahtar sadece kendi lambalarını yakacak kolay gelsin.. Fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler
Bu tutmuş, bu getirmiş, bu pişirmiş gibi olmuş..Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. 3 tane adi anahtarla 3 lamba mız var.
Birinci anahtar birinci lambayı yakacak
2 inci anahtar 2 inci lambayı yakacak
3 üncü anahtarda hepsini birden yakacak ama 1 numaralı anahtar ve 2 numaralı anahtar sadece kendi lambalarını yakacak kolay gelsin.. Fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler
Üstadim soru böyle degil. 1. ve 2. anahtarlar sadece kendi lambalarini yakacak, 3. anahtar 3 lambayi da yakacak... Soruda zor olan nedir, bu neden bir sorudur bunu da anlamiş degilim.
Üstadim soru böyle degil. 1. ve 2. anahtarlar sadece kendi lambalarini yakacak, 3. anahtar 3 lambayi da yakacak... Soruda zor olan nedir, bu neden bir sorudur bunu da anlamiş degilim.
Çözemiyorsunuz. Bahane aramayın. Alayınızın diplomasını toplayıp külah yapacağım. İçine de leblebi doldurup bakkalda satacağım. ( 80 ler nostaljisi)Üstadim soru böyle degil. 1. ve 2. anahtarlar sadece kendi lambalarini yakacak, 3. anahtar 3 lambayi da yakacak... Soruda zor olan nedir, bu neden bir sorudur bunu da anlamiş degilim.
İroni mi yaptınız bilmiyorum ama, bu çözüm de cevap değil kiCoz
Çözemiyorsunuz. Bahane aramayın. Alayınızın diplomasını toplayıp külah yapacağım. İçine de leblebi doldurup bakkalda satacağım. ( 80 ler nostaljisi)Ekli dosyayı görüntüle 88445
Ahanda yakalandık...!Coz
Çözemiyorsunuz. Bahane aramayın. Alayınızın diplomasını toplayıp külah yapacağım. İçine de leblebi doldurup bakkalda satacağım. ( 80 ler nostaljisi)
Ekli dosyayı görüntüle 88445
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?