Kumanda kayıp cihaz yeni alıcı ve kumanda

Prokopat

Üye
Arkadaşlar merhaba elimde 2 adet cihaz var biri eminent em7071 diğeri ezcool HD dream. Bu 2 cihazın kumandaları mevcut değil ve hiçbir yerde bulamadım. Cihazların içerisinde bulunan ır alıcıları söküp farklı bir cihazın alıcısını ve kumandasını kullansam herhangi bir sorun olur mu? Böyle bir işlem iş görür mü yoksa entegre gibi daha komplex elemanların da mı değişmesi gerekir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim

Üniversal kumanda satan birkaç yere sordum ve bu markalar ile uyumlu kumandaları olmadığını söylediler cidden bir çözüm bulamadım en son alıcıyı değiştirmeyi düşünüyorum tabi işe yarar mı hiçbir fikrim yok

Üniversal kumanda satan birkaç yere sordum ve bu markalar ile uyumlu kumandaları olmadığını söylediler cidden bir çözüm bulamadım en son alıcıyı değiştirmeyi düşünüyorum tabi işe yarar mı hiçbir fikrim yok
güzel insan, alıcı alıdır. ır sensör de ır sensördür. önemli olan frekans veren zımbırtıdır.

Üstadım cidden garip bir durumdayım. Bu cihazların kumandaları hiçbir yerde yok sadece biri letgoda var ve kargo fiyatları çok yüksek olduğu için alamıyorum onu telefonumun kumanda özelliği var yaklaşık 20 uygulama denedim hiç birinde ezcool veya eminent markasını bulamadım farklı markaları denedim uygulamadan cihazdan tepki alamadım internette araştırdım kumandası yok üniversal kumandaları da baktım kılavuzları da bu markalar yazmıyor cidden çözümsüz kaldım

Üstadım cidden garip bir durumdayım. Bu cihazların kumandaları hiçbir yerde yok sadece biri letgoda var ve kargo fiyatları çok yüksek olduğu için alamıyorum onu telefonumun kumanda özelliği var yaklaşık 20 uygulama denedim hiç birinde ezcool veya eminent markasını bulamadım farklı markaları denedim uygulamadan cihazdan tepki alamadım internette araştırdım kumandası yok üniversal kumandaları da baktım kılavuzları da bu markalar yazmıyor cidden çözümsüz kaldım
güzel insan, nette baktım en tazesi 10 yıldan geriye. bazen yapacak bir şey olmuyor. birileri mutlaka çözümü bulmuştur veya çözebilir ama bedel dediğimiz şeyleri her zaman karşılayamayız. sanırım malülen emekli oldular. kapital böyle çalışıyor. modan geçti mi kimse yüzüne bakmaz.

Üstadım bu kadar karamsar olma her zaman bir umut vardır. Bir uygulama buldum kumandalara dair tüm sinyal kodları mevcut deneye deneye tüm fonksiyon tuşlarını kendim oluşturuyorum şuanda açma kapatma ok ses açma kapama gibi birçok fonksiyon çalışıyor şuan kumanda olmasa da akıllı telefon imdadıma yetişti. Unutmayalım ki her gecenin sabahında bir güneş doğar. Ve güneş ne kadar yaşlı olsa da asla modası veya güzelliğinden birşey azalmaz efendim.

Forum istatistikleri

Konular
130,756
Kullanıcılar
454,402
Son üye
avsar854

Yeni konular

Geri