Kumandalı park sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GND_

Üye
Merhaba arkadaşlar bulunduğum yerde araba parkı çok sorun yanı başımızda bir okul bahçesi müsait ama bahçe kağısı kumandalı sadece kumanda olan personel kapıyı açıp kapatıyor acaba bu nasıl bir kumanda bende yapsam bende oraya arabamı park edebilirmiyim ? bu gün akşam üstü gördüm adam kumandayla kapıyı açtı girdi sonra sürgülü kapı kapandı ...

onlar için piyasada satılan kumandalar var onu alıyorsun kapı icersinde bır buton var ona basılı tutuyorsun aynı zamanda kumandayada basılı tutuyorsun eslestırme yapıyorsun oyle yapabılırsın

onlar için piyasada satılan kumandalar var onu alıyorsun kapı icersinde bır buton var ona basılı tutuyorsun aynı zamanda kumandayada basılı tutuyorsun eslestırme yapıyorsun oyle yapabılırsın

pek anlıyamadım rf alıcı verici şeklinde değil mi ? ayrıca kapıda butona basıldığını felan görmedim . ?

ya kusura bakma öyle bir anlatmışsın ki "adam kapıyı açtı girdi ve sonra sürgülü kapı kapandı..."
bak devamıda şöyle "halbuki bende park etmek istiyordum oraya ama, ama olmadı..."

devil arkadaşın anlattığı yöntemle olur. kopyala gitsin. (433.920mhz ASK modulasyon öğrenebilen kumanda)

Aracinizla ise gidiyorsaniz o zaman otopark kullanin.okulun bahcesi otoparkmi ki siz aracinizi oraya koymak istiyorsunuz!..siz kimseden izin almadan kapi kumandasini cogaltip araci park etmenin pesindesiniz sanirim!!

Aracinizla ise gidiyorsaniz o zaman otopark kullanin.okulun bahcesi otoparkmi ki siz aracinizi oraya koymak istiyorsunuz!..siz kimseden izin almadan kapi kumandasini cogaltip araci park etmenin pesindesiniz sanirim!!

ne olacak yani park etsek daha düne kadar yol geçen hanı gibiydi okulun bahçesi herkes girip çıkıyor da bir bize mi sıkıntı oluyor ?
bizde o okulda okuduk ne olacak sanki benim kardeşlerim de orda okudu hatta şimdi yiğenim de orda okuyor ne var sanki bir kumanda yapıp bizde girip çıksak babalarının malı değil ya ..!!

Olmaz oyle kardesim.rizasiz is yapmaya calisiyorsun sen.girip cikanlar ogretmendir veya okul gorevlileridir..sen kimseye sormadan sanki senin babanin maliymis gibi o okulun bahcesini otopark olarak kullanamazsin.kacak kocek is yapiyorsun,olmaz oyle sey..ayip

ulan iyiki bişey sorduk duyanda askere polise kurşun sıktık uyuşturucu silah sattık zannedecek ben diyorum ankara bunlar diyor g... kara ...

merhabalar. sistemi yapan firma ile iletişim kurmanız lazım. programsız anahtarı getirip kapının yanında tanımlamaları gerekiyor. hademesi bekçisi vs varsa sizin için sıkıntı olabilir. 2. yol belkide ellerinde tanımlı kumanda vardır adreslerini verirler gider alırsınız 50 tl civarı. yani ilk önce siz bi firmayla görüşün, ikna ve atma potansiyelinize göre yürürsünüz . 3. yol bi kamyonet çalın gecenin bi yarısı dalın kapıya gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…