1 saniye olarak ayarladım. Yazılımda ayar kısmı varmış. Makinede tek sevmediğim şey:
Cihazı usb kablo ile bilgisayara bağlayıp yazılımdan ayar butonuna bastıktan sonra
Elektrik tesisatına bağlayınca START/STOP tuşuna basınca ekranda o anki voltajı gösterip göstermemesi ayarlanıyor.
Kayıt yapmasını istiyorsak START/STOP tuşuna beş saniye basılı tutmak gerekiyor. Aynı şekilde kaydı durdurmak için de START/STOP tuşuna beş saniye basılı tutmak gerekiyor. Kayıt yaptığı anda ara vermek istersek START/STOP tuşuna bir defa basmak yeterli oluyor, devam etmek için de START/STOP tuşuna bir defa basmak yeterli oluyor. Ancak sıkıntı şu: Diyelim ki REC işlemini başlattınız. Eğer bir defa başlatırsanız ve iptal ederseniz tekrar bilgisayara bağlayıp setup yapmadan kayıt işlemi başlamıyor. Bu yüzden yanınızda laptop taşımak gerekiyor. Kayıt yapıyor mu diye defalarca test ettim. Bu şekidle çalışıyor cihaz.
Cihazda PEAK diye bir tuş var. Ne işe yarıyor bilmiyorum. Ona basınca voltajı niyeyse normalden yüksek gösteriyor.