Türkiyenin otomasyon portalını oluşturmak için çıktığım yolda pes ettim geri dönüyorum. Artık acı reçeteyi uygulama zamanı geldi. Zira bu projeler için aradığım desteği devlet ve kurumlarından bulamadım. Tübitak gibi kurumların verdiği destekler üretmekten çok satın almaya yarıyor. Oysa ihtiyacımız olan ürettiklerimizin desteklenmesiydi.
Artık tüm gücümü WinTr scada programı ve otomasyon işlerine harcamaya karar verdim.
Ladder Türk ve Op Türk program kodları satılıktır. Ücreti harcanan emekle orantılı olmayacak son derece uygun fiyatlar talep edilecektir. Satın almak isteyenlerde öncelikle aranacak özellik projeleri tamamlama kaabiliyetleri olacaktır. ilgilenenlerin benimle temasa geçmeleri gereklidir.
Yurt dışından hurda tesisler getirip bu tesisler için milyon dolar teşvik alanlar ve bunları tüm çalışanlarının gözü önünde fabrika bahçesinde çürütenler, Süresi dolunca hurdacıya satanlar işte milletin efendileri bunlardır.
Bunlara çanak tutanlar, akıbetini merak etmeden teşvikleri verenler, sonucu görüp umursamayanlar işte bunlar politikacıdır.
Bir gün Türkiye'nin muasır milletler seviyesine çıkacağına inananlar, gelişmiş ülkelerin adaletsiz davranışlar içinde bulunup adalet dersi vermelerini izleyenler,
gençlerin potansiyelini fark edip onlara faydalı olmaya çalışanlar, ticari değerlerden çok teknolojik değerleri önemsiyenler işte bunlar benim gibi salaklardır.