mutant71 Üye Katılım 13 Ara 2006 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 40 13 Ara 2006 #1 Arkadaşlar mr. Odanın lambasını kontrol etmek için duvarda anahtar içine girebilecek bir kumanda devresi arıyorum Yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar mr. Odanın lambasını kontrol etmek için duvarda anahtar içine girebilecek bir kumanda devresi arıyorum Yardımcı olursanız sevinirim
Berdibek Üye Katılım 4 Eki 2006 Mesajlar 439 Puanları 1 Yaş 38 13 Ara 2006 #2 Ben tam olarak anlamadım bir anahtar ve bir lamba var anahtarla lambayı yakıp söndürmekmi istiyorsunuz ? Temel Elektrik devrelerini anlatan bu döküman umarım işinizi görür ekten indirebilirsiniz. Ekli dosyalar Temel_Elektrik_Devreleri.rar 1.7 MB · Görüntüleme: 1
Ben tam olarak anlamadım bir anahtar ve bir lamba var anahtarla lambayı yakıp söndürmekmi istiyorsunuz ? Temel Elektrik devrelerini anlatan bu döküman umarım işinizi görür ekten indirebilirsiniz.
Murat Site Yetkilisi Yönetici Site Yetkilisi Katılım 19 Şub 2006 Mesajlar 1,607 Puanları 581 Yaş 43 Konum izmir 3 Ocak 2007 #3 Eğer Lambayı Uzaktan Kumanda Etmek istiyorsan Piyasada Hazır Uzaktan Kumandalı Anahtarlar
--aykut-- Üye Katılım 8 Haz 2009 Mesajlar 8 Puanları 1 12 Haz 2009 #4 anahtara uyan varmı bilmiyorum ama duya takılan uzaktan kumanda ile kontrol edilen cihazlar var piyasada hem de çok ucuz
anahtara uyan varmı bilmiyorum ama duya takılan uzaktan kumanda ile kontrol edilen cihazlar var piyasada hem de çok ucuz
ridvan_balcan Üye Katılım 1 Ocak 2011 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 35 1 Ocak 2011 #5 ya bu konuda daha fazla bilgı alabılırmıyım
ykp55 Üye Katılım 27 Ocak 2010 Mesajlar 539 Puanları 16 Konum samsun 1 Ocak 2011 #6 piyasada var mesela rozans kapağının içine yerleştirirsin anahtarı açık konuma getirirsin anahtar acık olduğu zamn kumanda ile kontrol edebilirsin... açılmış konuda mevcut bu konu ile ilgili https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/uzaktan-kumanda-ile-lamba-açıp-kapatma.1071/
piyasada var mesela rozans kapağının içine yerleştirirsin anahtarı açık konuma getirirsin anahtar acık olduğu zamn kumanda ile kontrol edebilirsin... açılmış konuda mevcut bu konu ile ilgili https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/uzaktan-kumanda-ile-lamba-açıp-kapatma.1071/