kocamanusta
Profesyonel Üye
Isi yalitimini nasil saglayacagim?
estetik, gözün gördüğü güzelliktir. sonuçta kablo görünecek ve bu günümüzde bir estetik sorunudur. bak ustalarım yetkin kişilerdir, onların sözünü ben dinlerim.Ben toprak hatti cekelim diyorum zaten ne alaka estetikten vazgecmek?
Merhabalar, kapali balkonuma derin dondurucu alacagim ama orada priz yok. Sadece lamba var ve o lambanin buati da yok.
Lambanin anahtari balkonun disinda ve balkon genellikle kapali oluyor soguk girmesin diye. Buat olmadigi icin bu islemi nasil yapabilirim? Iyi forumlar.
Balkona bir de priz tutturamayiz cunku duvarin ici hep yalitim malzemesi ile kapli yani vida tutmuyor. onu nasil yaparim
güzel insan, buzdolabı, derin dondurucu ve nerdeyse tüm beyaz eşyaların yeri belirlenir ve orada uzuuuuun yıllar sabit olarak çalışır. duvara vida atamıyorsan ve derin dondurucunun yerini haftada bir değiştirmeyeceksen duvara çift taraflı bant ile ucunu seyyar yaptığın prizi yapıştırırsın ve o prize birazcık nazik davranırsın olur biter. ve o izalosyanlı duvara vida girmiyor deme ustası oraya civata çakar.Balkona bir de priz tutturamayiz cunku duvarin ici hep yalitim malzemesi ile kapli yani vida tutmuyor. onu nasil yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?