Laptop acilmiyor

Binbaşı hocam tesekurler yorumlariniz için Laptop u elektronikciye mi verseydim diye dusunuyorm bilgisayarcı malzemeleri tek tek olcmez gibi geliyor yeni parçalarla çalışıyormuş diye bakabilir diye dusunutom bulundugum yer küçük olduğundan pek sağlam dükkânlar yok inssallh iş buyumez (telofonla yazdigumdan msjlarda yazım hatası olabilir )

Laptop u verdiğim yer bunu burda yapablecek yer yok dedi izmir de bir firmaya gönderdi bakalım ne cikacak

Mugla merkezdemisiniz. Bende muglaliyim. Evet oralarda notebook tamiri yapabilecek cok yer yok malesef.

Laptop un anakart komple gitmiş dediler 450 liraya yenisini takalim dedileer tabi 50si aracı ve kargoya gidiyor büyük ihtimal moralim çık kötü bozuldu acaba aynı performansı gosterirmi ?

450 mi? bana kargo ile gönder bakiyim diyeceğim ama bilmiyorum. usb için anakart komple gitmez. istiyorsan gönder.

usta zaten o sigorta var.
ve ben sanrım arzayı buldum gibi ama makinenin bana gelmesi gerekir.

Ustam size birşey sormak istiyorum Lenovo v560 leptop var hardiski çıkartırken hardiski yanında büyük düğme kadar siyah plastik ve ona monteli bir yay buna dokununca birden elim yandı ve laptop bidaha açılmadı neden acaba bu parça ne işe yarar

Ekli dosyalar

• 15809140863009141837427219306803.jpg
    360.7 KB · Görüntüleme: 22
O siyah yuvarlak parça Bios pili oluyor. Muhtemelen siz dokunduğunuzda. Üzerinden Statik Elektrik boşaldı. Şu an BIOS entegresi çalışmıyor Bundan dolayı Bilgisayarınız açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…