Laptop adaptorunden ses cikiyor cikis yok

Ozcan49

Üye
Merhabalar.elimde dell marka laptop adaptoru var.ilk geldiginde kondansator ayaginda soguk lehim oldugunu farkettim.duzeltip enerji verdim calisti.yemekten geldim toplamadan dedim bi daha enerji vereyim ama çalışmadi.cik cik ses geliyordu.mosfetler sağlam.trafolara baktim.entegreler saglam.kondansatorleri degistirdim.duzelmedi ama bu ses mosfet tarafindan geliyor bundan eminim.neden yapabilir sizce ? .

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Laptop adaptörlerinin çok klasik bir arızasıdır. Laptopa giden kabloda kısa devre var. Ondan bu ses geliyor. Kısa devreyi giderin gideremiyorsanız kabloyu değiştirin.

Laptop adaptörlerinin çok klasik bir arızasıdır. Laptopa giden kabloda kısa devre var. Ondan bu ses geliyor. Kısa devreyi giderin gideremiyorsanız kabloyu değiştirin.
Sanmiyorum kablodan olacagini olcmustum cunku.cikislarda kisadevre yok.

Bana da tamir için arkadaşlar sık sık getirir %90'ı çıkış kablosunda kısadevre arızası oluyor.

Ilginc.tmm yarin cikarayim bakalim sagolun.

Vay be gercekten varmis.birsey daha ogrendim sayenizde.cok sağolun iyiki varsiniz .

Vay be gercekten varmis.birsey daha ogrendim sayenizde.cok sağolun iyiki varsiniz .

Teşekkürlerinizi beğen butonunu tıklayarak yapınız şaka şaka
Tecrübe böyle birşey işte yaşanarak elde edilen pahalı bir değer...

Sorunu çözmenize sevindim.

Evet.demekki toplarken kabloyu elleyince kirik yere denk geldi ve kisadevre oldu.ilk basta çalışmasıda tesadufi.normalde bakmıyorum adaptorlere iyi bir tecrube oldu tekrar sagolun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…