laptop harddisk çalıştırmama

ibrahim1996

Katılımcı Üye
Acer marka bir laptop um var geçenlerde harddiski okumadı çöktü zannettim işletim sistemi yüklemeye çalıştım bilgisayar dan tık tık diye ses ler geldi harddisk i okumadı bilgisayar cı ya gittim başka harddisk taktı ve çalıştırdı kafa hatası veriyor dedi bu hata tamir olmaz dedi ama bu sorun u tamir edilebilinirmi

Tamiri mümkün değil. içinde önemli veri varsa, kart değişimi yapılarak onlar kurtarılır. kafa hatası genelde devre kartından yapıyor. kafa vuruyor denir bi de

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç mi oluru yok parça filan değiştirsek
İkinci bir harddisk ile birleştirsek

harddiskin devre kartı değişir. fakat aynı modeli bulmak lazım.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,
Disk okuyucu kafa hataları genelde son kullanıcıda veri kaybıyla sonuçlanıp disk aktif olarak çalışmaya geçemediği için program aracılığıyla da veri kurtarımı mümkün olmamaktadır. Mekanik ve Elektronik olarak profesyonel araçlarla başarılı olunan yöntemlerde mevcut. Bu konuyla ilgili başka bir üyeye detaylı bilgi paylaşımında bulunmuştum. Linkini vereyim inceleyin: www.kontrolkalemi.com/forum/konu/hard-diskten-veri-kurtarma.104432/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…