huh Profesyonel Üye Katılım 10 Şub 2007 Mesajlar 1,536 Puanları 281 4 Ağu 2020 #21 Haklısınız. Benim dediğim risk ise anakartın aşırı gerilime maruz kalma riski.
Konu Sah manrotten Üye Katılım 11 May 2019 Mesajlar 21 Puanları 1 Yaş 28 5 Ağu 2020 #22 huh' Alıntı: Bende yaklaşık aynı yaşta exper marka dizüstünü uzun yıllar bataryasız, direk şarj girişinden bağlı vaziyette kullandım. Fakat risk almak yinede size ait... Genişletmek için tıkla ... Bende 1 senedir bu şekilde kullanıyorum fakat kesintilerde taşımada vs bir gün elimde kalacak.. arkaplan' Alıntı: Marka model vermediniz hakkınızı kaybettiniz . Çıkma pil vardı. Kolay gelsin sağlıcakla kalın Genişletmek için tıkla ... Marka model ilk sayfada yazıldı, sağlıcakla.
huh' Alıntı: Bende yaklaşık aynı yaşta exper marka dizüstünü uzun yıllar bataryasız, direk şarj girişinden bağlı vaziyette kullandım. Fakat risk almak yinede size ait... Genişletmek için tıkla ... Bende 1 senedir bu şekilde kullanıyorum fakat kesintilerde taşımada vs bir gün elimde kalacak.. arkaplan' Alıntı: Marka model vermediniz hakkınızı kaybettiniz . Çıkma pil vardı. Kolay gelsin sağlıcakla kalın Genişletmek için tıkla ... Marka model ilk sayfada yazıldı, sağlıcakla.