Geçmiş olsun ben de kullanıyorum benim sağ alttan krıık alt satırda bir bilemedim 2 satır eksik gösteriyor, eğer sadece Ekran düşünüyorsan link bırakayım;
https://www.google.com/search?q=esr+meter+lcd+part&sxsrf=ACYBGNRAIcgdpfylZ86N-JwEwrdURWRMkQ:1581288756635&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=2SRqk5njhLiv7M%3A%2CkU1yBhK4kxVj5M%2C_&vet=1&usg=AI4_-kRzfA5bM-XtCWDpp5TWr4hY07TfvA&sa=X&ved=2ahUKEwjYlYHVx8XnAhWyzcQBHW-DBSMQ9QEwBHoECAEQBQ#imgrc=2SRqk5njhLiv7M:
Bunların kalibrasyonu oluyor ve satıcılar da satarken son versiyon diye ilanda yazıyor sizinki hagisinden acaba @karadvt ?
Bu resimde flexin üzerindeki koddan aratın ...Ekli dosyayı görüntüle 61309Veri alamiyorum hocam. Verinin bir kismi altta kalıyor. Ekran bulmak da mesele. Bakalim para iadesi istedim.
Ben yazılım attırdım çok kararlı değil kapaması gerekirken kapatmıyor tekrar tekrar basmak gerekiyor tuşa ... İlk açılış ekranında pil gerilimi bilgisi veriyor iyi zayıf gibi yazmakta 5v ok gibi filan. Sanırım sizinkinin eksikliği bu ama cozmussunuz tebrikler.
Lm7805 reg var onun üzerinden besleniyor bu cihazlar.5volt az değilmi?
Ben 9-10 volt veriyorum her zaman.
Ben yazılım attırdım çok kararlı değil kapaması gerekirken kapatmıyor tekrar tekrar basmak gerekiyor tuşa ... İlk açılış ekranında pil gerilimi bilgisi veriyor iyi zayıf gibi yazmakta 5v ok gibi filan. Sanırım sizinkinin eksikliği bu ama cozmussunuz tebrikler.
Halbuki ekranda voltajda yazıyor 9volt diye.Lm7805 reg var onun üzerinden besleniyor bu cihazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?