Konu Sah crith42 Üye Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 20 30 Ocak 2024 #21 Muhsin Kamer' Alıntı: Direnç değeri en fazla 50k olacak. Siz 1 MOhm Takmışsınız. Algılamayı 20 kat azaltmışsınız. Sonra bu devre neden çalışmıyor ... fgencal' Alıntı: Çok garip. Altı üstü 5 tane eleman var. Ldr bozulmuş olsa devre tam tersi durumda da çalışmazdı. Genişletmek için tıkla ... Hocam R2 ile ldr nin yerini değiştirdim oldu . İlk dediğinizde de denemiştim ama o zaman olmamıştır. Tekrar denedim oldu . Teşekkür ederim . Genişletmek için tıkla ...
Muhsin Kamer' Alıntı: Direnç değeri en fazla 50k olacak. Siz 1 MOhm Takmışsınız. Algılamayı 20 kat azaltmışsınız. Sonra bu devre neden çalışmıyor ... fgencal' Alıntı: Çok garip. Altı üstü 5 tane eleman var. Ldr bozulmuş olsa devre tam tersi durumda da çalışmazdı. Genişletmek için tıkla ... Hocam R2 ile ldr nin yerini değiştirdim oldu . İlk dediğinizde de denemiştim ama o zaman olmamıştır. Tekrar denedim oldu . Teşekkür ederim . Genişletmek için tıkla ...
Muhsin Kamer Profesyonel Üye Katılım 16 Şub 2012 Mesajlar 1,371 Puanları 281 30 Ocak 2024 #22 Malzemeleri doğru değerinde takın. Dikkatli iş yapın. Kolay gelsin...
Konu Sah crith42 Üye Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 20 30 Ocak 2024 #23 Muhsin Kamer' Alıntı: Malzemeleri doğru değerinde takın. Dikkatli iş yapın. Kolay gelsin... Genişletmek için tıkla ... Reis elimde olmadığı için takmıştım. Ve o 1 mega ohm la breadboardda sorunsuz çalıştırdım. Videosunu bile çektim. Breadboardda sorunsuz çalışınca devrede de çalışır demiştim ama nedense çalışmadı. Neyse sağlık olsun çözdüm en azından .
Muhsin Kamer' Alıntı: Malzemeleri doğru değerinde takın. Dikkatli iş yapın. Kolay gelsin... Genişletmek için tıkla ... Reis elimde olmadığı için takmıştım. Ve o 1 mega ohm la breadboardda sorunsuz çalıştırdım. Videosunu bile çektim. Breadboardda sorunsuz çalışınca devrede de çalışır demiştim ama nedense çalışmadı. Neyse sağlık olsun çözdüm en azından .
fgencal Profesyonel Üye Katılım 23 Tem 2022 Mesajlar 2,666 Puanları 781 30 Ocak 2024 #24 crith42' Alıntı: Hocam R2 ile ldr nin yerini değiştirdim oldu . İlk dediğinizde de denemiştim ama o zaman olmamıştır. Tekrar denedim oldu . Teşekkür ederim . Genişletmek için tıkla ... Çalıştığına sevindim. Kolay gelsin.
crith42' Alıntı: Hocam R2 ile ldr nin yerini değiştirdim oldu . İlk dediğinizde de denemiştim ama o zaman olmamıştır. Tekrar denedim oldu . Teşekkür ederim . Genişletmek için tıkla ... Çalıştığına sevindim. Kolay gelsin.