estağfurullah abi olur mu öyle şey, kaldıki gülünç bir çizimde yok ortada gayet anlaşılır.aspiratörün lambasını kullanacaksan iptal etme, yer doğru değil orası duy. lambayı / aspiratörü açarken kullandığın anahtar. üzerine bastığın tuşa bağlayacaksın. tuşa / düğmeye bastığında aspiratör / lamba yanacak aynı zamanda da ledler yanacak. aynı tuşa tekrar bastığında aspiratör / lamba sönecek ve led de sönecek.
çizimdeki gibi olacak. resimle istediğin kadar alay et / gül umurumda değil. o yetenek bende yok.
ben çok çıkarttım hiç çarılmadım iaka için vatandaşa dokunur ve ona dokunurdum adam zıplardı...eski tüplü televizyonların tüpündeki kabloyu elinle çıkarmayı deneyen, tecrübe eden var mı?
benim usta dikkat et dediği halde, anlattığı halde bildiğimi okudum. bir güzel silkelendim.ben çok çıkarttım hiç çarılmadım iaka için vatandaşa dokunur ve ona dokunurdum adam zıplardı...
torklu olsun mıknatıs kullanmış olabilirler. o kadar çok şeye çarpıldım ki bilemezsin. en komiği de elektrik balığına çarpılmamdı. "tutma çarpılırsın" dediler, inanmadım ama inanmalıymışım. güzel silkeledi. motosikletin manyetosu gibiydi.o zamanlar evde ki sigortalar her gün atardı ne zaman tamirat olsa atardı 20 yıldır Elektrik çarpmadı ama Arzum narenciye pressi var fişi elimde tutarken çevirme gafletinde bulundum çarptı meğer sabit mıknatıs varmış alternatör gibi çalışıyor... led ampül yakıyor 25watt gücü var çarpma hissi de gayet sağlam kardeşim hoşlanmadı.Ekli dosyayı görüntüle 92671
o balıklar 500-600v arası dc gerilim verebiliyor timsah öldürebiliyorlar geçmiş olsun ciddi tehlikeli onlar.torklu olsun mıknatıs kullanmış olabilirler. o kadar çok şeye çarpıldım ki bilemezsin. en komiği de Elektrik balığına çarpılmamdı. "tutma çarpılırsın" dediler, inanmadım ama inanmalıymışım. güzel silkeledi. motosikletin manyetosu gibiydi.