Küfür benim hoşuma gider çünkü demek ki bi insanın zoruna giden birşey var ki karşılık veriyor zoruna gidenin borusuna gitsin ve ettiği küfürlerde ki şeyi gerçekten yapmış olmuyoro yüzden benim için sıkıntı yok ki bu Ledin gerçek wattı 9-10 watt o yazan 100w eski halojen veya akkor filamentli ampüllerin wattına karşılık gelen wattı burda watt değil lümen önemlidir ampulde 1800 Lümen ki bu yeterince fazla
Abi yanlış anlaşılma olmasın cümlelerine güldüm yani mizah anlayışın çok güzel benim kasdettiğim o değil ben küfüre hiç önem vermem herkes bana istedigi küfürü edebilir onu söylemek istemiştim o xenonları dediginiz şekilde takanlar var bende dogru bulmuyorum saten ben burda bmw gibi güzel dizayn edilmiş ışıkla donatmaya calısıyorum motorumu abartı takacak olsaydım ampülü 100w veya 140w 2200 Lümen yerine soket yapısını değiştirir h4 12000 Lümen şekilde aşırı şekilde modifiye yapardım.Bence karşınızdakini düşünmeden bu şekilde zoruna gidenin borusuna gitsin gibi düşünceler hiç hoş değil tasnifte etmiyorum. Zaten bu düşünceyle yapılan modifiyeler yüzünden yollarda ışıl ışıl dikkat dağıtan gece karşısındakini kör edercesine xenon lambalı arabalar türüyor.
Adam takmış lambayı biri anyaya diğeri konyaya bakıyor sonra zoruna gidenin borusuna gitsin.
O zaman küfürde mübah oluyor.
Bu konudaki son yazımdır. Cevap beklemiyorum yazıma sadece kişisel yorumumdur.
hocam 100w sinyal lambası nerde hangi araçta gördün hadi konu sahibi genç bilgi eksikliği var vurdum duymazlığını yaşına bağlayacağız siz neden sinyal lambası olarak satılıyor diyorsunuz! Çoğu araçta an farlar 100w alrında 55w hatta 35w!iyide bu tipsiz lambalar sinyal lambası olarak satılıyor olmadı üzerine sarı bant yapıştır...
duyu sinyal lambası duyu o 100watt kısmı palavra kaç lümen ışık verdiği önemli araçta görmek lazım da şunu alsaymış daha iyi olurdu:hocam 100w sinyal lambası nerde hangi araçta gördün hadi konu sahibi gemç bilgi eksikliği var vurdum duymazlığını yaşına bağlayacağız siz neden sinyal lambası olarak satılıyor diyorsunuz! Çoğu araçta an farlar 100w alrında 55w hatta 35w!
resimlerde çok parlak olup olmayacağı belli oluyorçok parlak olursa ışığı azaltmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?