Led ampul tamiri

Selamınaleyküm
Günaydın dairen son kat galiba bence iyi fikir durduğunu kabahat
Ama üç dört tane dönerli olsun .

Şimdi dersin disco topu oldu aman aman ..

Is yeri hurdaliga götür yakında kardeşleri ziyarete gelir.

Kolay gelsin sağlıcakla.

Bugün 4 tane arızalı pompa tamir edeceğim. Bakalım başarı yüzdemiz ne olacak

Bugün 4 tane arızalı pompa tamir edeceğim. Bakalım başarı yüzdemiz ne olacak

Hayırlısı
Abimizin vardı işyerinde kontaktorleri tamir ederdi çöpe girmesin diye ve diğer ne varsa tamiri ve malzemeler.

Nerede şimdi sizin gibi düşünen at çöpe
.
Kolay gelsin sağlıcakla

Hayırlısı
Abimizin vardı işyerinde kontaktorleri tamir ederdi çöpe girmesin diye ve diğer ne varsa tamiri ve malzemeler.

.
Kolay gelsin sağlıcakla
Tamir kolay sayılır ama tedarik çok zor , fiyatlar çok uçuk. Zamanında 3000 liraya aldığımız dozaj pompası 14000 lira olmuş.

tamir candır, geçen gün Elektrik gitti geldi. benim uydu alıcısı bana göz kırpmaya başladı, reset filan işe yaramadı. ben de onunla kavga etmeye karar verdim hain şarjlı ile söktüm. hüngür hüngür iki tane kondastör kötü yola düşmüş. hemen onları emekliye ayırdım, tazeleri geldi sıcacık yataklarına yerleştiler. veeee mutlu son.

Hayırlısı

.
Kolay gelsin sağlıcakla
Bugün 4 de sıfır çektik. Yeni o ringler tedarik ettim. Eskilerini değişeceğim. Bakalım farkedecekmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…