Led ampul tamiri

ahh ah, teknoloji aslında tam bir baş belası. geçen gün teknik servis hizmeti veren yetkili bayi bir arkadaşı ziyaret ettim. şu belediye kafelerin kahve makinesi arızalı ve temizleyip tamir etti. ve artık bundan sonra belediye kafelerde kahve içmeyeceğim. o pisliği kiri gördükten sonra sadece teneke kutu yada şişesi olan şeyleri içeceğim. keşke bir kaç foto çekseydim.

Ben de 3 lu raya tipi spotlardan aldim. Spotlardan birisi kisa surede bozuldu.

Isin ilginc yani lede 220v dogrudan giriyor. Ledden once tek bir devre elemani yok.

Led nasıl bir led bilmiyorum ama piyasada gordugum bazı projektorlerde de led chip içine artık kontrolcu yada ne varsa eklemişler.

Ledi doğrudan 220 ye bağlıyorsun.

Ama şahsen sağlıklı bulmuyorum.

Ledler aşağıdaki gibi ve çeşitleri mevcut. Sizdeki ledlerin gücü nedir çok düşük güçlerde görmedim bu uygulamayı.

@serkan_48 bu resmini paşlaştıkların copled diye geçiyor, ampullerdekilerin birden fazla kodu-çeşidi var smd led diye geçiyorlar.

Kondansatör şişingen ve cortingen.

Ekli dosyalar

• 20220919_205354.jpg
    249.7 KB · Görüntüleme: 18
  • 20220919_205408.jpg
    287.6 KB · Görüntüleme: 16
Sebil cihazlarinin da pek farki yok. Bakimi yapilmayan cihazlarin su haznesini yosun kapliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…