smartpin
Üye
Daha once hic tamir gormedi tvEkranı problemli ve bantla sabitlenmiş.(yanlış görmediysem eğer) Muhtemelen hiçbir tamirci onarmaya yanaşmayacaktır.
Pencerenin tv de yansıması??Ekranı problemli ve bantla sabitlenmiş.(yanlış görmediysem eğer) Muhtemelen hiçbir tamirci onarmaya yanaşmayacaktır.
Dogrudur pencere yansimis. Tv daha once hic tamir gormediPencerenin tv de yansıması??
güzel insan, hadi tamirci bir arkadaş tavsiye edelim, edelim de, yerin yurdun neresi? hani il-ilçe filan. ben bodrum'dayım. yardımcı olacak iki arkadaş tavsiye edebilirim.Merhaba arkadaslar ekranda en ufak bir cizik ezik kusur yoktur, tek istedigim tvnin acilip ledin mercegini uygun yapistirici ile yapistirip teslim edilmesi, baska hicbir is yok. Ledlerin parlakligi yerinde. Youtubeda izledim lakin eli yatkin birinin yapmasi daha dogru olur
O sizin guzelliginiz abi, ilk postumda belirtmistim ancak gozden kacmis olabilir Bursa Osmangazideyim. tvyi araca yükleyip goturebilirim sadece vakti musait olursa tamiri bekleyip alip donmek isterim, simdiden tesekkur ederimgüzel insan, hadi tamirci bir arkadaş tavsiye edelim, edelim de, yerin yurdun neresi? hani il-ilçe filan. ben bodrum'dayım. yardımcı olacak iki arkadaş tavsiye edebilirim.