arkadaşlar öncelikle slm vererek sözüme başlamak istiyorum aşagıdaki eklemiş oldugum resimde tv nin girişleri mevcut ben L/R girişlerine 10 w hoparlör bagladım bir sonuç alamadım tv nin menüsünden tekrar cihaz ekleme vardı oradan ev sinaması nı ekledim tekrar öncedeki gibi hoparlörden tek bir cızırtı bile çıkmıyor yardımlarınızı bekliyorum başka ne tür yöntem kullanmam gerek cevap veren arkadaşlara sonsuz tşkl
Slm Sağlıklı bir yaşam hayırlı günler .
Ev sinema sistemi bağlantı şeması mevcut değilmi ?
Tam bilği vermeniz ev sinema sistemi hakkında ( resimli )!!! ve yapılmak istenen .
Uydu - Dvd - Anfi - Diğer vs .gibi . hakkında da bilgi verirseniz daha iyi bilği alabilirsiniz .
Marka - Model vs gibi . Nereden bağlantı yapmak istiyorsuz Optic - coaxial - hdmi bağlantı .
TV arkasındaki ses çıkışlarından direk ses alamazsınız çünkü çok güçsüzdür. Bu nedenle ilk önce ev sinema sistemine girmeniz gerekmektedir. Sizin kullanmakta olduğunuz bir ev sinema sisteminiz var mı?
ev sinama sistemim yok sadece 10 w hoparlör bagladım hoparlör arasındada hiç bir devrede yok hıı hoparlör ü bagladıktan sonra tv den ev sinaması sürümünü yükledem oradanda bir sonuç alamadım
ev sinama sistemim yok sadece 10 w hoparlör bagladım hoparlör arasındada hiç bir devrede yok hıı hoparlör ü bagladıktan sonra tv den ev sinaması sürümünü yükledem oradanda bir sonuç alamadım
TV arkasındaki ses çıkışlarından direk ses alamazsınız çünkü çok güçsüzdür. Bu nedenle ilk önce ev sinema sistemine girmeniz gerekmektedir. Sizin kullanmakta olduğunuz bir ev sinema sisteminiz var mı?
Slm sağlıklı bir yaşam hayırlı günler .
Tv şemasına veya kullanma kılavuzunda yazar . Lcd tv lerde markasına göre değişir
Hiç klavuz yoksa googledan marka ve modele göre ana sitesine girin , orada yazması gerekir .
Sayğılarımla...
TV arkasındaki çıkışlarda ancak kulaklıkla duyabileceğiniz seviyede ses olur. Bu çıkış gücü de ancak mili watt ile ifade edilebilir. Bu ses çıkışından bir ev sinema sistemine bağlantı yaparak gücü artırmanız gerekiyor. Kendi yapacağınız anfilerle de bu sesi yükseltebilirsiniz ancak benim önerim işin uzmanı olmadan bu tip bir girişimde bulunmamanızdır.
cevaplar için tşkl arkadaşlar .bir sorum olcaktı 5+1 ile ev sinamasının görevi aynı demi sadece ev sinamasında bir ek olarak dvd play var ona ise hiç gerek yok bence filmleri usb izleme şansın olur diye düşünüyorum saygılar