LG almanızı tavsiye ederim.
Philips kesinlikle almayın.
Herkes bişeyler söyler ama karar sizin
4 yılda 2 adet Philips LED TV çöpe attım.sağolun hocam, LG led arızası daha mı az oluyor, philips sürekli arızalı mı ondan mı yazdınız
ustam be LG servisi canciğer arkadaşım, aman aman sakın vestel alma diyor, LG için de aman aman demiyor, hepsi kötü ama kötünün en iyisi diyor. ben kart tamircisiyim genel arıza beslemede ise hallederimde anakart arızasında hiç kimse suçu üzerine almıyor yada buradakilerin işine öyle geliyor. evlatlık bir kızım var vestel klima aldı arıza yaptı o kadar adam koydu araya zorla garantiye soktular. tamam vestel yerli kabul edeyim diyorum ama servis hizmeti çok kötü, elin gavuru benim liebherr buzdolabımı avusturya'daki merkeze yazınca değiştirdi. benim manisa'daki üreticim bana yeterli ilgiyi gösterse bende vestel diye bağırırdım, yerli malı TÜRK'ün malı derdim ama bana bile kelek yaptıktan sonra neden vestel diyeyim ve en kötüsü ne biliyormusun ustam bu güne kadar hiç bir servis bana bu arıza fabrika hatası demedi.vestel gibi markalar ek ücret karşılığı garanti süresi uzatıyor bildiğim kadarıyla, ama sizden anladığım vestel tv arızasında garanti olsa bile garanti dışı diyip işin içinden çıkabilirler mi yani, yanlış mı anladım, türk markası olduğu için böyle yapmaları mantıklı değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?