Kart fotolarini detaylı olarak çeker misin.
Besleme kartı üzerindeki ve bu karttan diğer kartlara giden bağlantı soket ve kabloları ile özellikle main bord dan panele giden yassı filim kablo şeklindeki LVDS kablo ve soketini cihaz çalışır durumda iken bastırarak oynatın resmi gözleyin düzelme olursa ilgili soket ayaklarının lehimlerini yenileyin veya soketleri temizleyin.Kolay gelsin.Merhaba. İki seneyi biraz aşkın bir zamandır kullanmakta olduğu Monitör/tv an itibarıyla bozuldu. Kayıt yaptığım için bozulma anını yakalama fırsatı buldum. Ekran karardıktan sonra kırmızı standby ışığı titriyordu. Fişten çekip bekledim ve taktım, şimdi sabit yanıyor ama tv açılmıyor/tepki vermiyor. Araştırmalarım sonucu besleme kondansatörlerin değişmesinden anakart arızasına kadar birçok sonuçla karşılaştım. Servis ya da tamirciye götürmeden fikrinizi almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teeşekkürler.
Besleme kartı üzerindeki ve bu karttan diğer kartlara giden bağlantı soket ve kabloları ile özellikle main bord dan panele giden yassı filim kablo şeklindeki LVDS kablo ve soketini cihaz çalışır durumda iken bastırarak oynatın resmi gözleyin düzelme olursa ilgili soket ayaklarının lehimlerini yenileyin veya soketleri temizleyin.Kolay gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 39579 videodaki problem sizinkinle aynı kronik bir arızadan bahsediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?