istanbul karaköy de Bahadır diye biryer var küçük bir dükkan fakat adamların işi bu sadece,uçlar şahane,özellikle kendi işime göre kullandığım 3mm,4mm ve 5mm olanlar.6mm çok uzun kaçmış hoşuma gitmedi
şöyle tarif edeyim eski postane sırasında ama şöyle 500metre gerisinde kalıyor çarşı içinde zaten çoğu esnaf tanıyor bahadır diyince orda sorsanız gösterirler
şöyle tarif edeyim eski postane sırasında ama şöyle 500metre gerisinde kalıyor çarşı içinde zaten çoğu esnaf tanıyor bahadır diyince orda sorsanız gösterirler
mesela 2 mm yoktu
3 mm aldım bir kaç oyma yaptım sonuç iyi
yani 1 $ lık çin malı uca göre bunda fiyat performans dengesinin çok iyi olduğunu söyleyebilirim
ama 1 $ lık çin mallarında işin hakkını veriyor
ve bir doları çokdan hakediyor
mesela 2 mm yoktu
3 mm aldım bir kaç oyma yaptım sonuç iyi
yani 1 $ lık çin malı uca göre bunda fiyat performans dengesinin çok iyi olduğunu söyleyebilirim
ama 1 $ lık çin mallarında işin hakkını veriyor
ve bir doları çokdan hakediyor
oyma konusunda ballnose farkını pek göremedim rishontoolsdakilerle bu italyan ballnose uçlardan.Fakat kesim konusunda mdf ve masif ağaçta süperler,çin uçlarla karşılaştırılamaz bile.Ki hali hazırda elimde sürüsüne çin uç var kullanıyorumda arada ama italyanlardan 3mm den ve 4mm den vazgeçemem artık.