kurusaray Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 198 Puanları 1 Yaş 40 26 Ocak 2017 #1 Selamlar. Arkadaslar eksenler limit sivice dayaninca oradan nasil kurtuluyoruz. Resetlesemde sivic basili oldugu icin reset olmuyor. Birde jog hizini ayarlayabiliyormuyuz. Tuning syarina gore jog hizim yuksek. Onu dusurmek istiyorum.
Selamlar. Arkadaslar eksenler limit sivice dayaninca oradan nasil kurtuluyoruz. Resetlesemde sivic basili oldugu icin reset olmuyor. Birde jog hizini ayarlayabiliyormuyuz. Tuning syarina gore jog hizim yuksek. Onu dusurmek istiyorum.
devil190795 Katılımcı Üye Katılım 9 Eki 2009 Mesajlar 981 Puanları 56 Konum PENDIK 26 Ocak 2017 #2 neyi calıstırdıgından nasıl calıstıgından bıraz bahsedermısın
Konu Sah kurusaray Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 198 Puanları 1 Yaş 40 26 Ocak 2017 #3 Input bolumunden x ekseni icin x+ ve x- limitleri aktif ettim. Sivicleri bunlara atadim. Istenmeten durumda bu siviclere basinca eksen ler duruyor. Reset yanip sonuyor. Resetleme yapiyorum ama sivic basili oldugu icin reset almiyor. Surucuyu kapatiyorum elimle vidali mili cevirerek sivicten kurtarip reset yapiyorum. Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Ocak 2017
Input bolumunden x ekseni icin x+ ve x- limitleri aktif ettim. Sivicleri bunlara atadim. Istenmeten durumda bu siviclere basinca eksen ler duruyor. Reset yanip sonuyor. Resetleme yapiyorum ama sivic basili oldugu icin reset almiyor. Surucuyu kapatiyorum elimle vidali mili cevirerek sivicten kurtarip reset yapiyorum.
KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 27 Ocak 2017 #4 Buldum Ali Abi ramerturk Mustafa Abinin Paylaştığı resimde izah etmiş durumu https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/mach3-limit-switch-triggered.98916/
Buldum Ali Abi ramerturk Mustafa Abinin Paylaştığı resimde izah etmiş durumu https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/mach3-limit-switch-triggered.98916/
Konu Sah kurusaray Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 198 Puanları 1 Yaş 40 27 Ocak 2017 #5 Faruk çok sağol. Bu işime çok yarayacak. Pazartesi deneyeceğim. Birde jog hızını değiştirebiliyormuyuz. Mesela home hızını değitirebildiğimiz gibi. Son düzenleme: 27 Ocak 2017
Faruk çok sağol. Bu işime çok yarayacak. Pazartesi deneyeceğim. Birde jog hızını değiştirebiliyormuyuz. Mesela home hızını değitirebildiğimiz gibi.
m67devrek Üye Katılım 5 Mar 2018 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 30 10 Mar 2018 #6 USTAM MERHABA.AYNI SIKINTI BENDEDE VAR.NASIL COZDUNUZ.YARDUMCI OLURMUSUNUZ
Konu Sah kurusaray Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 198 Puanları 1 Yaş 40 10 Mar 2018 #7 Yukarıdaki linkte ayarlar bölümünde overlimit diye gösterdiği bir yer var. Oraya basarak limitten kurtarabiliyorsunuz.
Yukarıdaki linkte ayarlar bölümünde overlimit diye gösterdiği bir yer var. Oraya basarak limitten kurtarabiliyorsunuz.
m67devrek Üye Katılım 5 Mar 2018 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 30 10 Mar 2018 #8 Bakmadigim site kalmadi hepsini denedim.olmuyor malaesef.nerede yanlis yapiyorum bilmiyorum.limit anahtarina basildiginda makina resete dusuyor.videolarda limit anahtarina temas edince makina aksi yone ilerliyor.bunu nasil cozebilirim....
Bakmadigim site kalmadi hepsini denedim.olmuyor malaesef.nerede yanlis yapiyorum bilmiyorum.limit anahtarina basildiginda makina resete dusuyor.videolarda limit anahtarina temas edince makina aksi yone ilerliyor.bunu nasil cozebilirim....
Konu Sah kurusaray Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 198 Puanları 1 Yaş 40 10 Mar 2018 #9 benim dediğim aksi yönde ilerlemesi değil. resetten kurtarıp ters yönde manuel hareket ettirmeniz için kullanacağınız bir işlem.
benim dediğim aksi yönde ilerlemesi değil. resetten kurtarıp ters yönde manuel hareket ettirmeniz için kullanacağınız bir işlem.
m67devrek Üye Katılım 5 Mar 2018 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 30 10 Mar 2018 #10 Denedim olmuyor.manuel olarak makinayi yerinden oynatamiyorum.overlimit tikliyorum.resete basiyorum.5sn sonra tekrar resete dusuyor.. overlimit secenegini tikladigimda dahi makinayi oynatamiyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Mar 2018
Denedim olmuyor.manuel olarak makinayi yerinden oynatamiyorum.overlimit tikliyorum.resete basiyorum.5sn sonra tekrar resete dusuyor.. overlimit secenegini tikladigimda dahi makinayi oynatamiyorum