merak etme değerli arkadaşım, elektronik tamir etmiş biri olarak gerekli özeni gösterebilirim. sürücü tavsiyen sabit şebeke sürücüsü. ben hareketli bir taşıt üzerine çalışıyorum. bana böyle bir sürücü kullanacağımel emek arkadaşın dediği gibi nazik davranarak aç kapağını paylaş,
ama o bataryanın bms kartı kendi aygıtına göre akım sınırı vardır,
bldc motora yetermi bilmem, akım korumaya geçebilir kuvvetle muhtemel,
örneğin laptop bataryasını şarjlı matkapta denedim tetiğe yavaşça basarak yol verince çalışıyor ama yüke girince kesiyor,
aynı şekilde dışarıdan aldığım bms yi taktım yine aynı sonucu aldım
muhtemel yapacağın işlem, yüksek akıma izin veren 36v vidalamaya özel bms alıp kendi bms si ile değiştirmen olacaktır, varan 1,
birde bldc ye uygun sürücü gerektiği varan 2
birileri demiş, "insan hayal ettiği sürece yaşar" diye. teknoloji o kadar hızlı değişiyor ki, yetişmek mümkün değil (en azından geride kalmamaya çaba gösteriyorum) benim yaşımdakilerin çocukken ütopya olan şeyler bu gün çok normal şeyler. benim en kötü tarafım fazla gerçekçi olmam ve bu yüzden nerdeyse her zaman pesimist birisi oldum. hayallerim ya çok ütopik yada çok basit. öbür taraf değimiz yere bir iki defa gidip geldikten sonra dünyaya bakış açım değişti. artık hayal kurarken amerikayı yeniden keşfetmiyorum. var olanı kendi fikirlerime kafamdakine göre tasarlıyorum. tasarımım öyle uçuk kaçık bir şey değil. sadece ülkemde yok. var olanlarda oyuncaktan öteye değil. ticari olanları da satın almak için bir kaç yüz tane fırınım olması lazım.benimde niyetim var 4 tane bldc arıyorum atv yapmak için ama henüz 1 tane bile düşüremedimbatarya biriktiriyorum,
bi firmadan gps spariş etmiştim gps yerine 40 a motor sürücü göndermişti haramdır diye geri gönderdim şimdi 34 tl yerine 300 tl yi aşmış fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?